Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Sunday, 30 December 2012 11:58

N-SA is de voorhoedebeweging in de verspreiding van het solidarisme in België

Written by 

 

Net zoals eerder al het geval was met de medewerkers van Rechts Actueel, zijn nu ook de kameraden van Nation overstag gegaan voor het "solidarisme."

Het heeft onze beweging veel moeite gekost om een mentaliteitswijziging inzake sociaaleconomische standpunten door te laten dringen bij zowel de Vlaams-nationalisten, alsook de Belgische nationalisten van Nation. Wij zijn dan ook verheugd dat die laatste zich vandaag danig vindt in de ideeën en symbolen van het N-SA, dat ze zelfs de drietand  overgenomen heeft als symbool. Deze beslissing -genomen op hun congres van 15 december j.l.- wordt door het N-SA verwelkomd. Deze beslissing geldt als een overwinning en getuigt van de kracht van onze ideologie en van onze propagandamethoden.

Dat er geen formele samenwerking meer bestaat tussen ons en Nation is ondergeschikt aan het feit dat zij het solidarisme, en de drietand als symbool daarvan, overnemen. De verspreiding van onze ideologie is voor ons altijd belangrijker geweest dan de uitbouw van de organisatie zelf, vandaar ons entrisme.

Ook het feit dat de medewerkers van Rechts Actueel, thans een orgaan opgezet door  de separatisten van het Vlaams Belang, haar steun verleent aan Nation -een belgicistische beweging- is hoopvol. Daardoor hoeven wij ons nu niks meer aan te trekken van het in die kringen naar ons gerichte verwijt dat het N-SA belgicistisch zou zijn.

Door het geleidelijk overnemen van de denkwijze achter ons ideologisch concept, worden de mogelijkheden voor een verdere evolutie naar een Dietse (Thiois, pour les compatriotes francophones) staatsordening in brede kring mogelijk. Laat ons u ook herinneren aan kersvers Vlaams Belang voorzitter Gerolf Annemans zijn eerste aanzet van enkele weken geleden.

Met andere woorden, op naar het échte separatisme dat begint bij de antinationale EU en weg van het Vlaamse separatisme dat eindigt bij wat de financieelkapitalistische dictatuur ons nog toelaat. En vooruit naar een échte unie van de Delta. Een tegenunie voor de Europese Unie, die niet noodzakelijk zonder onze Waalse landgenoten en ten voordele van vreemde en malevolente mogendheden verwezenlijkt moet worden.

Deze ontwikkeling toont nog maar eens duidelijk aan waar de echte belangrijke veranderingen vandaan komen. Niet van organisaties op zich, maar van ideeën en denkwijzen, om zo er in te slagen ze door anderen over te laten nemen en uit te voeren.

Dat is nog eens een vreugdevolle gedachte om het nieuwe jaar mee in te zetten!

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter