Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Saturday, 05 January 2013 11:43

PVDA: Partij Van De Allochtonen

Written by 

 

 

PVDA in actie voor nog meer invoer vreemdelingen

De Partij Van De Allochtonen ( PVDA) is nu vertegenwoordigd in verschillende gemeenteraden. In Antwerpen zitten zij naast Vlaams Belang dat maar één zetel meer heeft dan deze partij van de vreemdelingen. Op zich is het natuurlijk raar dat een communistische partij - bij definitie "atheïstisch" - toch opkomt voor de moslimgemeenschap.

Nochtans is de samenwerking tussen ongelovigen en moslims "haram". Maar dat de moslimgemeenschap niet vies is van atheïstisch communisme bewijst alleen maar dat voor hen alle middelen goed zijn om de politieke macht van ons eigen volk over te nemen. En de PVDA heeft daarbij de rol van het monster dat niet alleen het land maar vooral het eigen volk verraadt.

Voor een marxist zijn alle middelen legitiem om macht te verwerven, inclusief het verkopen van de eigen arbeidersklasse. De PVDA  is een gevaar voor onze arbeiders omdat deze partij jobs en sociale voordelen aan vreemdelingen geeft en zo het brood uit de mond van onze arbeiders steelt.

Komt daarbij dat ze ook een gevaar is voor zij die niet willen dat geloofsfanatici een politieke basis  verwerven. Een communisme, gebaseerd op de islam. Een horrorscenario waar elke nationaaldemocraat zich tegen verzetten moet. Wij zullen de strijd dan ook aangaan. Verenig u rond een nationaalrevolutionaire beweging en partij die de slavernij van ons volk wil tegengaan. De slavernij van het financieel kapitaal en van het marxistisch multicul verraad.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter