Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Wednesday, 20 February 2013 11:47

Wij worden gemolken

Written by 

 

 

In Groot-Brittannië werd onder het vorige en linkse bewind van Labour aan 160.000 illegalen een uitkering wegens ziekte en zwangerschapsverlof uitbetaald. Dat is vandaag onder de Conservatieven niet anders. Die uitkering kregen ze ondanks het feit dat dat ze illegaal in het land verblijven en dus geen recht hebben op uitkeringen.

In ons land is het niet veel beter. Als je als illegaal  een simpele procedure start tot erkenning, krijg je recht op geld van het OCMW, en als die je daarna tewerkstellen in een van de vele sociale tewerkstellingsprojecten krijgen ze na verloop van tijd een werklozenuitkering uitbetaald als ze genoeg dagen nepwerk gepresteerd hebben. En als die werklozen dan ziek of invalide worden dan krijgen ze een ziekte- of invaliditeitsuitkering (en die bedragen liggen doorgaans hoger dan van werklozensteun). Ik wil niet beweren dat er bij ons geen mensen  zijn die profiteren van uitkeringen voor ziekte of invaliditeit. Ieder van ons kent wel verhalen over leeglopers die liever lui dan moe zijn. Maar de geschenken die de elite aan vreemdelingen uitdeelt zijn daarbij vergeleken van een monsterachtige grootte.

Een middel dat de Engelse elite toepast om geld naar vreemdelingen toe te schuiven ligt in het feit dat men bigamie en polygamie oogluikend toelaat. Niet dat deze praktijk officieel is toegestaan. Maar om de wet te omzeilen gebruikt men het islamitische huwelijk. De zaak is dan zo gepiept. Een ander middel om zich van meerdere bedgenoten te voorzien (en vooral om  de daarbijhorende uitkeringen te incaseren) is het laten overbrengen van  kindermeiden uit het thuisland. 

En dit is niet alleen een methode die door islamieten wordt toegepast. Ook Indiërs gebruiken dit systeem. Nog leuker wordt het als men de bruiden onderbrengt op verschillende adressen. Dan wordt elke echtgenote door de ambtenarij bij de geboorte van kinderen als een alleenstaande moeder beschouwd. Ze hebben dan recht op huisvesting, leefloon en kinderbijslag. Die kinderbijslag loopt op tot 1000 pond en tot 700 pond voor elk volgende kind. En het feestje is dan nog niet voorbij. De huisvestingsvergoedingen kunnen in sommige Londense districten oplopen tot ... 100.000 pond op jaarbasis vanwege het feit dat de huren in deze stad de pan uitswingen.

De praktijk om via polygamie de gemeenschap op te lichten resulteert verder ook in het dwingen van jonge meisjes tot gearrangeerde huwelijken. Een handtekening van de vader volstaat in Engeland om de dochter uit te huwelijken. Dat er bij gedwongen huwelijken ook sprake is van verkrachting moet niet onderstreept worden, dat spreekt voor zich. Ook ontvoeringen zijn aan de orde. Door deze en andere praktijken van multiculturele vrijgevigheid  en tolerantie is het nu zo ver dat in Engeland 1/3 van de bevolking afhankelijk is van de staat voor zijn levensonderhoud. Dat is wat liberaal kapitalisme inhoudt. Het uitpersen van de productieven met als doel het kweekprogramma van de elite te financieren. Multiculturalisme is geen anti-racisme. Het is racisme tegen het eigen volk en de eigen cultuur. En deze haat-ideologie heerst over geheel Europa.

Ook bij ons.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter