Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Friday, 15 March 2013 19:42

Communisme is Haram

Written by 

 

Peter Mertens roept de bevolking van Borgerhout op zich teweer te stellen tegen een geplande manifestatie van het N-SA op 1 Mei. En zoals we allemaal weten bestaat een groot deel van de bevolking van Borgerhout uit gelovige moslims. Nu zou het toch raar moeten uitpakken dat gelovige moslims zich gaan uitsloven voor een bende marxistische atheïsten zoals die van de PVDA.

Zeker als je weet dat steun aan atheïsten gelijkstaat met haram of zonde. Welke imam of welke moskee zal zijn mensen oproepen om in dienst van atheïst Mertens het vuile werk op te knappen voor hen? Wij zijn alvast nieuwsgierig.


Citaat: 'De religie is het zuchten van het verdrukte schepsel, het hart van een harteloze wereld, zoals ze ook de geest van geesteloze toestanden is.  Zij is het opium van het volk.  De opheffing van de religie, als denkbeeldig geluk van het volk, is het opeisen van zijn werkelijk geluk.  De eis om illusies over zijn toestand op te geven is de eis om een toestand op te geven die illusies nodig heeft’. (Karl Marx)

Zoals we al schreven: haraaaaaaaaaam

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter