Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Tuesday, 26 March 2013 10:21

Prioriteiten Vlaams Belang liggen bij Halalprotest

Written by 

 

 

Terwijl communisten van de PVDA en de extreemliberalen van de N-VA een monsterverbond sluiten met als doel een betogingsverbod aan nationalisten op te leggen, is de “volkspartij” van Dewinter met belangrijkere zaken bezig. Terwijl de communist Peter Mertens een haatspeech afstak tegen het nationalisme van het N-SA tijdens de Antwerpse gemeenteraad van gisteren, heeft Dewinter een vraag gesteld... over de opening van een Halalwinkel in Merksem.

Verder is Dewinter bezorgd over het lot van een bende terroristen van bij ons die in Syrië aan het moorden zijn geslagen. In een persbericht zegt Dewinter dat hij zich het lot aantrekt van de familie van zij die als huurling zijn gaan vechten in Syrië.

De 'volkspartij' van Dewinter wil de ongerustheid van de ouders van deze terroristen wegnemen, omdat die vrezen dat hun zoontjes een haar zullen worden gekrenkt bij hun terugkeer naar ons land. Dit terwijl hun handen vol met het bloed van Syrische politieagenten, soldaten, vrouwen en kinderen hangt. Voor Dewinter allemaal geen probleem. De lieverdjes krijgen zijn volle aandacht. Voor de aangepasten is Dewinter blijkbaar zeer bezorgd. Mensen van eigen volk die gekloot worden kunnen hem geen ene moer schelen.

Wel een rare hersenkronkel van die man en van die partij, terwijl ze tegen Halalwinkels protesteren nemen ze de verdediging op van terroristen en hun familie die van Syrië een Halalwinkel willen maken,inclusief met Shariarechtbanken. Een ander punt waarvan het VB ook altijd beweert tegenstander van te zijn.

Voor het N-SA is het duidelijk: wanneer die terroristen terugkeren moeten ze in de gevangenis, beter ware het als de Syrische overheid ze tussen zes planken terugstuurt.

Frank Vanhecke zei al dat de Antwerpse gemeenteraadsfractie van zijn partij een beetje van lotje getikt was .Nu Dewinter met Peter Mertens in die gemeenteraad samenhokt, lijkt er geen verbetering in zicht.

Ze kunnen nu samen hun haat tegen solidaristen ventileren.

De rode gangster spuit daarbij zijn haat tegen nationalisten terwijl Dewinter daarop reageert als een hobbykok die de eetgewoonten van gastarbeiders op peil wil brengen door hen niet Halalvoedsel in de strot te duwen. Maar spijtig voor hem is de kookhysterie zo goed als voorbij - tuinieren wordt de volgende hype. Omscholen, mijnheer Dewinter,  zou ik zeggen. En op de nieuwe rage springen; terwijl de communisten de patatten van je bord  pikken.

Solidariteit tussen nationalisten is een grote illusie. Solidariteit bij communisten daarentegen is een realiteit.

Die zijn dan ook 'nog' niet verdorven door de Belgische vetpotten zoals de top van het VB en N-VA dat zijn.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter