Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Thursday, 04 April 2013 15:57

Dewinter: Terugkerende jihadi's zijn slachtoffers

Written by 

 

Dewinter wil kindermoordenaars als slachtoffers behandelen,waarom dan ook niet Dutroux vrijlaten?

Dat de top van het Vlaams Belang en vooral Dewinter een vijs los hebben- dat is nu niet meer te camoufleren.

Dat de kopman van de partij met als huisslogan"Eigen volk eerst" geen enkele krimp  geeft als nationalisten de toelating tot betoging wordt ontnomen, dat kunnen we nog begrijpen. Dewinter geeft al jaar en dag niet thuis als eigen volk door de Belgische staat en elite wordt vervolgd. Maar als "jongeren" in nood dreigen te raken omdat ze zijn gaan moorden in Syrie, dan staat de kopman van de- eigen volk eerst partij- in vuur en vlam.En wil hij het moordenaarsgebroed te hulp snellen. Die moordenaars en hun familie mogen - en dat in tegenstelling tot het N-SA en zijn strijd tegen de rode terreur in Borgerokko - op de volle steun van Dewinter rekenen. En daarbij is geen uitspraak te gek of te dol.

Zo verkondigt Dewinter dat  "jongeren" die in Syrië zijn gaan vechten niet als "daders", maar als slachtoffers behandeld moeten worden. Dat die "jongeren" waarschijnlijk politiemensen, soldaten en kinderen de keel overgesneden en ritueel geslacht hebben - dat maakt zijn zaak niet. De politie in ons land kan zich alvast zorgen beginnen maken: er lopen hier volksvertegenwoordigers rond die moord en doodslag op politieagenten goedpraten, zij het in een ander land.Volksvertegenwoordigers ook die daders van oorlogsmisdaden bij hun terugkomst in het land, hun gang willen laten gaan door ze niet te vervolgen of vast te zetten.

Dewinter, de man van de nultolerantie bij criminaliteit ontpopt zich hier plots tot  man van de maximale tolerantie. Als het over moord en verkrachting gaat dan nog.

Mocht het om vroege dementie van betrokkene handelen, men zou nog medelijden kunnen hebben, maar hier gaat het wel degelijk om een bewuste stellingname. Niet dat we voor dergelijke waanzinnige standpunten niet vol medelijden met de achterban van de partij zitten. Die moeten al die bokkensprongen volgen en met een nuchter verstand is dat niet te doen. 

Dat de partij Vlaams Belang zich een "linkser" imago wil aanmeten is gekend, maar dat ze hetzelfde liedje als de rode garde zou gaan zingen als het om daders van criminaliteit handelt kon niemand bevroeden. U kent het rode liedje wel: daders zijn slachtoffers van de maatschappij en daarom nooit schuldig. En het refrein wordt dubbel gezongen als het om" jongeren" gaat. En het VB zingt nu dit deuntje mee. Op de tonen van de jihadistische Internationale.

Maar één ding is zeker:door de daders van zware criminele feiten - en die hebben Jihadi's zeker op hun geweten - als slachtoffers voor te stellen is het VB de Rubicon overgestoken, klaar om in de Tiber te verzuipen.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter