Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Friday, 12 April 2013 00:00

Het vreemdelingengeweld organiseert zich

Written by 

Aan het N-SA werd het verboden om op 1 mei in Borgerhout te betogen. Wij zouden geweld uitlokken mochten we van ons democratisch recht gebruik maken. Deze kromme redenering werdt door de N-VA-burgemeester van Antwerpen gehanteerd om onze optocht te verbieden. Bang als de burgerij is voor het geweld van de straatcriminelen van links.

Links zal nu een volksfeest organiseren op de plaats waar wij een toelating om samen te komen op zak hadden. Het vreemdelingenlegioen met zijn inzetbare kindsoldaten  -zie strijders in Syrië - van de PVDA heeft zo met het dreigen met geweld zijn slag thuisgehaald.

De N-VA en andere nationalisten hebben de communisten hun zin gegeven, de N-VA door een verkregen vergunning in te trekken, het Vlaams Belang door in alle talen te zwijgen.

Maar de hand- en spandiensten die het VB nu leent aan daders van terreur en hun ouders  zullen niet beloond worden, net als hun stilzwijgend mededaderschap aan het intrekken van democratische rechten van nationalisten van het N-SA niet door het linkse crapuul beloond zal worden, integendeel.

De volgende stap in het organiseren van terreur tegen nationalisten en het eigen volk is al in de maak. De oproep van Abou Jahjah spreekt hier duidelijke taal, hij wil zijn communistische AEL cellen terug activeren. Ook omdat hij beseft dat er een lading goed getrainde guerrilleros na  het einde van de strijd in Syrië in ons land ter beschikking zal zijn. Daar mikt de AEL van Jahjah op. Het integreren van gewapende bendes in de politieke cellen van de AEL. En wie de propaganda en de morele steun zal verzorgen van deze cellen, daar moet men niet lang over nadenken, de PVDA zal dat doen. RESIST is alive and well.

Zij hebben deze groepen uiteindelijk nodig om hun wil op te leggen aan de inheemse bevolking, om zo hun communistische revolutie gestalte te geven. En de RESIST voorman Jahjah steekt deze bedoelingen niet onder stoelen of banken. Zij gaan de terreur tegen andersdenkenden opdrijven.

Op 1 mei zal op het Moorkensplein dan ook niet een vriendelijke halalbarbecue plaatsvinden - gericht tegen het spookgeweld van de fascisten van het N-SA.

Neen, daar zal  iets anders  gebeuren, dit onder het mom van een feestje voor verdraagzaamheid. Op dat plein zal men de revolutionaire cellen van PVDA-communisten, jihadisten en AEL organiseren. Daar zullen de moordenaars van Syrische alawieten en katholieken  samen met de tot geweld bereid zijnde celleden van de AEL plannen smeden over hoe ze tot gewelddadige actie kunnen overgaan.

En dat allemaal gecoördineerd door de PVDA net als in de tijd van RESIST, waar Abou Jahjah  met de communiste Zohra Otman -de ex van Mertens- onze maatschappij probeerden te ondermijnen. En zoals altijd zullen de burgerlijke zotten van Groen en de sp.a deze praktijken welwillend gedogen, ze gaan er zelfs hand- en spandiensten aan verlenen. En ja, zelfs de burgemeester heeft half beloofd het feestje bij te wonen, ze zullen hem daar nog eens het succses van hun chantagemethoden voor de neus  wrijven. Je moet al een masochist zijn om daar naartoe te gaan.

En het zou ons  niet verwonderen mocht ook het Vlaams Belang in Borgerhout op 1 mei een stand opzetten, een stand die in de plaats van de actie Zelf-Zelf-Zelf te ondersteunen, nu de actie help-een-moordenaar-en-zijn-familie zal propageren. Zo ver krijg je de bende naivelingen wel.

En nadat ze met deze actie een "jongere" die op het moordenaarspad was geraakt zullen hebben gered voor vervolging, zit de kans er in dat ze als dank een pak slaag krijgen van de celleden van het AEL. Deze keer  niet helemaal onverdiend. Want wie zwijgt als het eigen volk wordt aangevallen, die verdient niet beter.

Collaboratie, noemen ze dat.

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter