Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Wednesday, 15 May 2013 15:55

De brengers van democratie in Syrie eten mensenvlees

Written by 

 

            Wereldwijd wordt met afschuw gereageerd op de video waarop te zien is hoe een Syrische rebel organen uit het lichaam van een gesneuvelde soldaat rukt. Het Amerikaanse magazine Time sprak met de bewuste rebel.         
De video is zondag op het internet gepost, en sindsdien al meer dan 560.000 keer bekeken: een Syrische rebellencommandant snijdt in het lichaam van een gesneuvelde Syrische soldaat, en toont daarna twee organen. De rebel, die in de video ‘Abu Sakkar’ wordt genoemd maar eigenlijk Khalid al Hamad heet, lijkt op het eind van het filmpje te bijten in orgaan.Abu Sakkar roept tegelijk naar de camera: ‘Ik zweer voor God, soldaten van Bashar (al-Assad, de Syrische president, red.), jullie zijn honden, en wij zullen van jullie harten en levers eten! Slacht de alawieten af, en ruk hun harten eruit om ze op te eten!’

In een Skype-gesprek met een journalist van Time vertelt Khalid al Hamad wat hem dreef. “We vonden op de telefoon van de soldaat beelden van de mishandeling van een vrouw en haar twee kinderen.Time kreeg de video enkele weken geleden in handen, maar had twijfels over de authenticiteit. Al Hamad bevestigde aan Time dat de beelden echt zijn en dat hij een stukje at van de longen van de gesneuvelde soldaat.De man beweert ook dat hij nog een andere video heeft, waarin hij een Alawiet in stukken zaagt.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter