Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Wednesday, 03 November 2010 22:05

Strijd mee tegen straatgeweld!

Written by 

Nu zaterdag gaat er te Zelzate een spoedbetoging tegen zinloos geweld door. Zinloos geweld dat reeds enkele maanden gepleegd wordt door een bende die voor het merendeel bestaat uit allochtonen. Deze drieste bende hooligans die nakomelingen zijn van het ingevoerde leger van gastarbeiders terroriseert de straten van de buurt en nu ook de fuiven van autochtone Vlaamse jongeren.

Een triest hoogtepunt van deze golf van geweldplegingen is de moordaanslag die vorig weekend gepleegd werd door een van deze hooligans. De haat tegen de blanke bevolking neemt hand over hand toe. Terwijl onze mensen gaan werken en doen wat normale burgers doen, dweilen bendes de straten af op zoek naar gemakkelijke slachtoffers. Deze bendes zijn ongetwijfeld gelieerd met de drugsscene die in dergelijke wijken floreert.

Wij moeten een eind stellen aan de straatterreur in onze steden waar onze mensen steeds meer de dupe van worden. Wij eisen van het gerecht dat er wettelijke maatregelen komen die bendevorming anders definiëren dan nu het geval is. Wij eisen dat er geen minimumleeftijd meer geldt als het om bendegerelateerde feiten gaat. Nu is het maar al te vaak zo dat MINDERJARIGEN geweld en drugsdelicten plegen zonder dat ze een gepaste straf krijgen. Willen wij het zo ver laten komen als in Mexico waar jongeren elke dag gewone burgers afknallen? Neen, toch!

Omdat het N-SA en de NDP de verontwaardiging delen van de kameraden van Voorpost wat betreft deze gebeurtenissen, roepen wij op om zaterdag de demo tegen vreemdelingengeweld te gaan steunen. Kameraden, alleen een eengemaakt front van strijdbare nationale krachten kan het tij keren. Daarom verwachten wij u zaterdag aanstaande in Zelzate!

Coördinatie N-SA

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter