Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Friday, 12 July 2013 15:03

Linkse trien noemt voetballer Lukaku een voorbeeld van Belg-zijn

Written by 

 

Dat het rode gepeupel nooit te beroerd is om zijn aanhankelijkheid en zorg voor de vreemdeling te laten prevaleren boven de zorg voor de eigen arbeiderklasse is genoegzaam bekend. Maar tijdens haar 11 juli toespraak op het Brusselse stadhuis, in aanwezigheid van alle belangrijke politieke beurzensnijders van het land, is de rode An Persoons van de sp.a helemaal uit de bol gegaan in het bewieroken van vreemdelingen.

Ik dacht bij het horen en zien van de toespraak op tv dat het mens een orgasme kreeg. Zo hevig was ze Lukaku - een voetballende neger - aan het ophemelen als voorbeeld voor ons allen. Nu, die Lukaku zou ik anders veeleer kandidaat zien om de miljonairstaks en bijbehorende scheldpartij op te strijken van die andere rode bende die liever gekleurde vreemdelingen dan het eigen werkvolk ziet: de PVDA. Maar neen, het mens van de sp.a had het helemaal niet over de buitensporige verloning van voetballers of andere kapitalisten.

Ze prees integendeel die zwarte voetballer aan als rolmodel voor ons allemaal, een voorbeeld van "belgitude", zei die rode feeks, daar moesten we fier op zijn. Dat was nog eens een voorbeeld van integratie en aanpassing. Je moet de liefdesverklaring aan die voetballende neger van dat mens maar zelf nalezen in de krant. Ik krijg er teveel het schijt van (excusez-moi le mot) als ik het zou moeten herlezen om het op onze blog te plaatsen.

En dan het foefje dat die andere voetballer en zijn zus, de Kompany's, zo maar helemaal vanuit hun goede hart een verhikel hebben opgezet zoals 'BX Brussels' waar ze jong voebaltalent willen trainen, wat een grap zeg. Daar kan toch alleen maar een rode biet in trappen die van zaken doen geen kaas gegeten heeft, en al zeker niet van een miljoenenbusiness als voetbal. Want welke goede ziel zal er profiteren als er inderdaad talent ondekt wordt bij die BX Brussels-affaire die rijkelijk door de overheid gesteund wordt?

De verkopers van dat talent natuurlijk, en wie zal dat zijn? De eigenaars van die club. En wie is dat? Onder andere de familie van die voetballende neger, juist ja, die. En om aan te tonen dat die familie helemaal niet vies is van een beetje profijt trekken uit een en ander, hieronder een oude geschiedenis ter herinnering. Als dat de voorbeelden moeten zijn voor België en voor de multicultuur, dan mogen ze die hebben...

Anders ook natuurlijk.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Rijke familie Lukaku huurt al tien jaar sociale woning

Roger Lukaku vader van stervoetballer Romelu én eigenaar van twee voetbalclubs in Congo, huurt een sociale woning in Bornem. Hoewel het gezin met een dure BMW X5 rijdt, moet de sociale huisvestingsmaatschappij de familie voor de rechter slepen. Roger Lukaku noemt alle aantijgingen 'leugens om de familie te destabiliseren'.

Velen beweren dat Romelu Lukaku - deze zomer voor 20 miljoen euro verkocht aan voetbalclub Chelsea - het zal maken omdat zijn vader het allemaal al eens heeft meegemaakt. Papa Roger, een gelauwerd ex-profvoetballer die in zijn thuisland Congo twee voetbalclubs bezit, werd in de jaren 90 naar België gehaald voor 3 miljoen Belgische frank (75.000 euro). Hij speelde voor verschillende eersteklassers en bouwt momenteel...

Meer: Het Nieuwsblad

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter