Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Friday, 13 September 2013 17:49

Annemans heeft respect voor communisten

Written by 

 

In een dubbelinterview met de voorzitter van het VB en de voorzitter van de PVDA dat deze week in het weekblad Knack verscheen betuigd de voorzitter van het Vlaams Belang zijn respect voor de communisten van de PVDA.Dat de liefde niet wederkerig is moet een normaal mens niet verwonderen, maar blijkbaar is het VB –en dan vooral de voorzitter-de voorbije 20 jaren zo verburgerlijkt dat die dat niet juist meer kan inschatten.

Mertens zijn commentaar was kort :-wij hebben samen niks- sneerde die de loftuiting van de VB baas wegToch nog iemand met ballen.

Het is voor een oude militant van de VNP en Vlaams Blok zoals ik er een ben ,net zoals voor de vele honderden anderen die in de beginjaren van de partij de straat vrij hebben geknokt voor de partij toch licht choquerend dat iemand de partij die het heftigst tekeer ging tegen onze toenmalige partijmilitanten enig lof toezwaait.

Want mocht het aan AMADA-huidige PVDA -gelegen hebben dan zouden we in die felle dagen van strijd geen millimeter grond verovert hebben.We moesten in die tijd vechten om zelf maar een vergaderlokaal of meeting plaats te veroveren om er te vergaderen en veilig te stellen.Laat staan dat we veilig op straat hadden kunnen betogen zonder in elkaar te worden geramd door de knokploegen van de partij van Stalinist Mertens als we de VMO niet hadden gehad om iedereen te beschermen.

Velen hebben in die jaren een pak slaag mogen incasseren van de antifascisten onder leiding van figuren die nu de dienst uitmaken bij de PVDA.En zelf recent op de voorbije 1 mei meeting van onze beweging moesten we door de politie worden ontzet omdat er een bende schuimbekkende communistische antifa gekken -waaronder PVDA leden- ons probeerden te molesteren.

Ik heb weet van VB en VMO militanten die voor het leven gehandicapt zijn geslagen door de militie van kameraad Mertens.En dat allemaal omdat de partij van mijnheer Annemans later grote sier zou kunnen maken.

En als dank voor al die moeite, als dank voor al de financiële en andere offers die deze mensen hebben gebracht bestaat mijnheer Annemans het om aan te pappen met het crapuul dat de eigen militanten -maar ook de partij- zo veel schade heeft berokkend.

Ik respecteer u werk, zegt Annemans tegen Mertens.

Hoe gek kun je zijn, of hoe politiek correct kun je zijn om de leider van een partij die het liefst van al alle VB militanten in een cel zou stoppen mochten ze daartoe de macht hebben te feliciteren?Een partij ook die vreemdelingen een politiek wapen tegen ons eigen volk levert.

Het wordt mij steeds duidelijker waarom je nooit steun krijgt van die zogezegde rechtse nationalisten in de strijd tegen het islam-marxisme.Hun leider respecteert die bende en heeft een afkeer van solidaristen en anderen die wel de strijd aangaan.

Ik zou hier op deze plaats de huidige militanten van die partij en hun ordedienst willen waarschuwen.

Als de partij weer eens een moskeewandeling op touw zet, let dan op wanneer er een paar briesende moslimcommunisten van de PVDA op jullie afkomen om met geweld een paar van jullie in het hospitaal te slaan.Reken dan niet op de steun van je leiders. Hun sympathie gaat namelijk uit naar de tegenstrevers en geweldenaars .

Want dat is nu eenmaal de consequentie van het respect hebben voor het werk dat die doen zoals Annemans zo mooi in knack wist te vertellen.

Namelijk er voor zorgen dat de straat van hen is en dus niet van ons eigen volk.Ze hebben al 4 plaatsen in de gemeenteraad van Antwerpen afgepakt van jullie partij en morgen misschien een plaatsje in het parlement.

Met alle respect natuurlijk ,en bovenal met de sympathie van mijnheer Annemans.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter