Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Thursday, 19 September 2013 10:52

Gouden Dageraad: 'Niets te maken met steekpartij'

Written by 

 

 

Het linkse wereldje en de burgerij (twee handen op een buik) staan weer op hun kop: er is in Griekenland een hiphopzanger neergestoken na een felle ideologische discussie over ... voetbal in een hamburgertent! Karikaturaler kan het niet worden. En omdat een steekpartij in een hamburgertent - over voetbal - nu niet direct een aansporing is voor de links-revolutionaire strijd moest er een toetje bij verzonnen worden. De opponent van de hiphopper in die voetbaloorlog werd daarom tot lid van de partij Gouden Dageraad gepromoveerd en het keurmerk “neonazi” opgeplakt. Een normaal mens zou niet op het idee komen, maar als een linkse straathooligan in een ruzie in een café, (of in dit geval een hamburgertent) omkomt, dan moet daar toch een verheven reden voor bijeengefantaseerd worden.

Dat werkt altijd als men daarna naar  aanleiding van een banale, maar uit de hand gelopen zattemansruzie- een potje straatterrorisme wil gaan spelen tegen de politie, en men daarvoor een verantwoording zoekt. De burgerij grijpt dan het gekrakeel van links aan om vlug een politieke tegenstander uit de weg te ruimen met noodwetten. De linkse hand wast de rechtse, burgerlijke.

Dat een linkse mafkees in een hamburgertent een discussie aangaat met omstaanders over voetbal, terwijl het land bankroet is, bewijst waarmee linkse drugzangers zoal bezig zijn. Is hiphop iets anders dan gekrakeel en gebrabbel voortkomend uit een bedwelmde geest? Gehakkel en kindertaal? Geef het een links toontje en het wordt kunst. Fantaseer er een "nazi" bij en het wordt "progressieve strijdcultuur" In feite gebakken lucht, een scheet in een netzak - met de stank van oplichting. En dan mogen politieke tegenstanders zoals Gouden Dageraad maar blijven beweren dat zij met de feiten geen uitstaans hebben, de media en de linkse kwebbelaars die deze media bevolken zullen zo lang en zo hard blijven snotteren dat het de schuld van de “neonazi’s” is totdat deze leugen waarheid geworden is. Zoals altijd in dergelijke gevallen.

Dat in eigen land het zichzelf links noemende volkje haar zaakjes niet in hamburgertenten afhandelt, weten we uit ervaring. Neen, daar doen ze dat in stijl: ze huren een paar maffiakillers in en laten, zoals met de voormalige PS-voorzitter André Cools is gebeurd, de persoon in kwestie gewoon voor zijn deur afmaken met een paar kogels in het hoofd.

Anderen, zoals de rode CCC-moordenaars, slachten dan weer een paar kleine gesalarieerden af die hun werk aan het doen waren en mogen hun heldendaden achteraf op de rode televisie komen toelichten.

Als ze de kans krijgen dan slaan de linkse hogere-middenklasse-kindjes van autochtonen en allochtone origine ook graag een “neofascist” het hospitaal in. Daartoe deden ze vertwijfelde pogingen op de Grote Markt in Antwerpen naar aanleiding van onze 1 mei-meeting dit jaar. En tot dat doel, het gebruik van geweld, roepen hun media openlijk op, zoals de kwasten van de AFF-redactie. Zij mogen dat doen van de overheid, de politie en Staatsveiligheid.

Dat mag allemaal voor de Goede Zaak. En in de media? Daar heerst grote stilte. De omerta van burgerij en links.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter