Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Friday, 20 September 2013 20:26

Hoe mooier de benen hoe dommer de rede?!

Written by 

 

 

We mogen ons weer eens verheugen op een zeer ‘originele’ campagne van het Vlaams Belang met als thema - raar, maar waar - de islamisering van Europa. Niemand minder dan de (domme?) blonde Anke Van dermeersch - u weet wel: de ex-miss België die ooit uit de kleren wou gaan als ze voor de VLD zou verkozen worden - gooit haar(?) mooie benen in de strijd tegen de islamisering en ter bescherming van de westerse (lees: Amerikaanse) waarden.

Blijkbaar heeft deze dame - alsook sommigen in haar (en mijn) partij - nog altijd niet begrepen dat de massa-immigratie, waar de islamisering slechts een gevolg van is, hét probleem is voor onze samenleving. Dat de oorzaak moet worden aangepakt om problemen op te lossen zal deze mensen worst wezen, erger nog, ze ondergraven onze eigen waarden en normen door hun kortzichtigheid.

We moeten volgens de partijleiding (wie zou dat nu echt zijn?), die van de sociale congressen, de anti-Europa campagnes- en de anti-moslimfanaten, natuurlijk ‘tegen’ alles zijn waar de islam voor is. En zo kunnen we dan ook het best voor abortus zijn en bijvoorbeeld ook homoseksualiteit als een volstrekt normale tendens in de maatschappij erkennen (hoer noch slavin) dit allemaal om 'politiek-correct' te zijn en politiek 'aanvaard' te worden. Misschien moet het VB het voortouw nemen in progressiviteit en op de bres springen voor pedofielen en hun rechten. Daarmee kun je die moslims gegarandeerd de bomen in jagen. Dan kan er nog een streepje bij op de benen van madammeke hutsekluts die het onrecht bij moslims tegenover minderheden moeten aantonen. Infantiel marginaal gedoe van een partij die immigratie en de strijd daartegen op deze manier banaliseert (zoals ze trouwens alles halfslachtig maakt).

Dat deze campagne er enkel is om een volksvreemde agenda te dienen en aanvallen op landen in het Midden Oosten te vergoelijken is zeer duidelijk .Het wordt stilaan pathetisch met het koppel Flup en Anneke. Twee huilebalken aan de Klaagmuur.

In ieder geval niet met mij.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter