Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Thursday, 03 October 2013 17:56

Op zondag 6 oktober kleurt Antwerpen blauwwit uit vriendschap voor Israël

Written by 

 

"Wie kent niet de jood met de vochtige glans in de ogen, met zijn doordringende blik, zijn hartstochtelijke lispelend stemgeluid dat ons zo dikwijls afstoot?"

Zo keek anno 1946 het ACW-blad "De Gids op maatschappelijk gebied" naar onze Joodse vrienden (staat te lezen in de Knack van deze week). Zou dat de reden zijn waarom tsjeven en anderen zo innig Israël koesteren? Een feestje voor alle ware vrienden van de terreurstaat? Ik vraag mij af of er op de Antwerpse Grote Markt een stand zal worden opgezet waar je met ballen een Palestijn van zijn sokken kan knikkeren. Er een doodschieten, dat kan hier niet. Dat doen de militaire vrienden van Israël die op zondag 6 oktober komen zingen wél als ze thuis zijn.

En dat allemaal onder de welwillende blik van hun supporters in ons land. En om de moord op en de onderdrukking van het Palestijnse volk aan te moedigen en te ondersteunen, gaan sommige "vrienden" zelfs heel ver. Zo ver zelfs dat ze met hun stomme kopje bij de klaagmuur een deuntje  gaan zingen, ter ere van de verdrijving van een inheems volk .

Eigen volk eerst: of wie mij betaalt, die eer ik het meest.

Zie: Zondag 6 oktober kleurt Antwerpen blauwwit uit vriendschap voor Israël (Joods Actueel)

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter