Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Thursday, 17 October 2013 10:02

Moordvakantie voorbij en niet getraumatiseerd: het vrolijke leven van killers in Syrië

Written by 

We mogen ons allemaal verheugen in het feit dat "Syriëstrijders" -eufemisme voor moordenaars en verkrachters- veilig en wel naar ons land terugkeren naar het schijnt. In het geval van killer Abu Jejoen mogen we volgens zijn vader ons zelfs in hoge mate verheugen voor het feit dat zijn "zoon" niet getraumatiseerd uit de moordpartij terugkeert. Of de door de "Syriëstrijders" verkrachte vrouwen en de familie van vermoorde burgers ook  niet-getraumatiseerd uit de moordvakantie van Abu Jejoen en zijn mede strijders tevoorschijn komen is niet geweten.

Maar is dat belangrijk? Een moordvakantie van een soeni-moslim die ongehavend uit de lol terugkeert is dat wel. Een beetje ritueel slachten, maar dan met menselijke schapen. Het racismecentrum -daar durf ik mijn vrouw op verwedden- zal niet overgaan tot een onderzoek of de vakantie van mijnheer de Syriëstrijder er een was vol haat en racisme tegen andergelovigen. Neen, dat centrum is volop bezig om GAIA met een slinkse-linkse-vuile streek een proces aan haar been te lappen vanwege... racisme.

Er zijn tenslotte prioriteiten in dit apenland.En onverdoofd slachten -ook op mensen toegepast- valt onder de bescherming van de cultrurele traditie van onze zeer geeërde vreemde gasten. En dat aan de kaak stellen is in dit land een halsmisdrijf. Niet het plegen van feiten, maar het aanklagen van feiten is strafbaar. Zoals het een bananenrepubliek -sorry, koninkrijk- past. En wij blanken spelen daarin de rol van banaan. Klaar om gepeld te worden als we ons niet organiseren.

 

Vakantie-kiekje van vader Jejoen in gezelschap van een vrolijke bende killers

Syriëstrijder Jejoen Bontinck zou volgende week maandag terug in België zijn. Dat stelt zijn vader Dimitri Bontinck donderdag in de Gazet van Antwerpen en het Belang van Limburg

'Hij is de Syrische grens nog niet over, maar hij is in veiligheid. Ik ga hem nu terughalen met behulp van Franse en Nederlandse privéorganisaties. Ik zit al in het buitenland. Mijn derde missie is begonnen. Die zou maximaal drie dagen mogen duren', zo zegt Bontinck.

Volgens de vader is de jongeman 'in goede gezondheid en niet getraumatiseerd'. 'Dat weten we dankzij gesprekken via Skype. Als ik slaag in mijn missie, dan stappen we eerst naar onze advocaat en daarna naar de politiediensten.'

Bron: HLN

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter