Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Friday, 18 October 2013 16:47

De echte belgitude van koning en elite: het land verkopen aan de EU

Written by 

 

Kabinetschef koning bepleit rechtstreekse verkiezing Europese regering

De landsverraders moeten niet gezocht worden in kringen van nationalisten die zich tegen de EU verzetten. Ze situeren zich vooral binnen het Belgische establishment, met op kop de Saksen-Coburgs. Zij zijn het die de nationale staat uitverkopen aan een bezettingsleger: de EU-nomenclatuur. En voor hen die vinden dat het maar goed is dat België op die manier verdwijnt, één bedenking: ook Vlaanderen zal verdwijnen in de supranationale EU-staat. En dat is de reden dat ook N-SA mensen tegen de blijde intrede van het koningspaar hebben geprotesteerd in het verleden. Niet alleen omdat we republikein zijn maar ook omdat we vasthouden aan een onafhankelijke staat. En dat kan je van onze koning niet zeggen. Hij collaboreert zoals verwacht met het Europees-Duits grootkapitaal. Beetje familiale traditie? En dat de PS en de SP.a dit landsverraad in hoofde van de koning ondersteunen is verbijsterend en niet te begrijpen vanuit antikapitalistisch en soevereinistisch standpunt.

Wel wordt het begrijpelijk als men kijkt wie er binnen de socialistische familie het meest fanatiek streeft naar een multiculturele  en transnationale unie. Said El Khadraoui - die heeft meegewerkt aan het boek "Europa 2050" - en premier Di Rupo zijn vanwege hun afkomst geen aanhangers van een staatsbestel dat gestoeld is op volksbasis. Dat hindert de overname van territorium door vreemdelingen, wat de bedoeling van de Unie is. Hoe meer amorf de samenstelling van de bevolking, hoe gemakkelijker men er nieuwe culturele -en politieke-systemen kan implementeren. Zeker als ze van dictatoriale aard zijn, zoals die van de EU-dictaturen, en dienen om niet-samenleefbare bevolkingsgroepen verplicht samen te leven. In een gevangenis die multicultuur heet.

Van de koning kunnen we dan weer begrijpen waarom hij een Duits-Europese as wel ziet zitten: hij is niet voor niets een afstammeling van "Saksen-Coburg und Gotha".

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Om de Europese Unie dichter bij de burger te brengen, bepleit Frans Van Daele, kabinetschef van koning Filip, een rechtstreekse verkiezing van een Europese regering en op termijn ook van het hoofd van de uitvoerende macht van de Unie. Het pleidooi van Van Daele staat te lezen in “Europa 2050. Visies voor een betere toekomst”, een boek onder redactie van Europarlementslid Said El Khadraoui (SP.A). 

Bron: HLN

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter