Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Tuesday, 22 October 2013 10:57

Dank aan Bart De Wever voor zijn GAS-boete

Written by 

 

 

Naar aanleiding van de "blijde intrede" van het koningspaar in Antwerpen hadden sympathisanten van N-SA in de de stad ballonnen uitgedeeld met als opschrift "Republiek Vlaanderen". Zonder boeh of bah werden onze mensen daarop op een hardhandige manier door de politie van Antwerpen aangepakt. De reden daarvoor was dat men alleen in een afgesloten zone protest tegen het koningsbezoek mocht uiten en niet tussen het publiek. "Apartheid" van mening op zijn Belgisch. Dat, maar ook het feit dat de uit te delen ballonnen niet waren vastgehaakt aan een houten stok wordt nu als argument gebruikt om een GAS-boete uit te delen. Absurdistan in Antwerps Madurodam.

Je zou mogen veronderstellen dat in een stad waar de burgemeester republikein en nationalist is voor het uitdelen van ballonnen met de tekst "republiek Vlaanderen" wel een oogje zou worden toegeknepen. Bij linkse burgemeesters is dat wel het geval als hun soortgenoten actie voeren, zelfs als het zoals enkele jaren terug in Gent met grof geweld gepaard ging. Toen werd de "combitaks" (soort GAS-boete) die de linkse hooligans eerst hadden gekregen door burgemeester Termont naderhand kwijtgescholden.

Maar een nationalist zoals De Wever moet natuurlijk correcter zijn dan een politiek-correcte Belg zoals Termont, dus kregen onze 7 vrienden nu een boete opgelegd die samen de hoogte van een half maandloon bedraagt. En het is niet de eerste keer dat de politiek-correcte nationalisten van de N-VA ons een pad in de korf werpen in Antwerpen. Ook de toelating voor een manifestatie tegen de communisten van de PVDA in Borgerhout op 1 mei van dit jaar werd ingetrokken door De Wever, nadat die eerst was toegestaan.

Nu, wij zijn niet zo lijdzaam als sommige nationalisten die in de Belgische parlementen hokken. Wij worden ook niet betaald om in een cordon sanitaire te leven. Wij betalen graag met gelijke munt terug.

Wij kunnen geen GAS-boete geven natuurlijk, maar wij kunnen wel een kleine stinkbom in het nest van die politiek correcte partij deponeren. Eentje uit de oude doos. Uit een tijd dat politieke carrièristen uit het huidige N-VA-kamp zich tegen de meest extreme militanten aanschurkten om toch maar een podium te krijgen. Toen was er geen sprake van boetes uitdelen aan activisten, toen was er sprake van slijmen bij activisten. Wij zullen dan ook niet nalaten binnenkort een dergelijk feit onder de aandacht te brengen van bepaalde heren van het N-VA-GAS-establishment en verder van iedereen die het interesseert.

Boontje komt om zijn loontje.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter