Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Saturday, 02 November 2013 12:54

Zal men nu in Griekenland de leiding van SYRIZA en andere anarchisten in de cel stoppen?

Written by 

 

Links in actie: geweld en nu ook... moord

Zal men (nu er grof geweld door links wordt gepleegd tegen nationalisten in Griekenland) de leiding van SYRIZA en andere anarchisten in de cel stoppen zoals men dat met de leiding van Gouden Dageraad heeft gedaan toen een zogezegde sympathisant van die partij bij een uit de hand gelopen zatte-mans-ruzie iemand per ongeluk dodelijk verwondde? Maar nee, wat had u gedacht, liberale democratie werkt maar aan een kant, zij is gericht tegen nationalisten en de anti-immigratiebeweging. Links heeft daarbij de status van beschermde diersoort gekregen vanwege de elite. Haar opdracht: nationalisten verdacht maken en zelfs dodelijk geweld tegen hen plegen.

Leugens, zegt u, onlangs werden nationalisten -die tegen de GAS-boetes wilden meebetogen in Brussel- met geweld uit de betoging gezet door de linkse straathooligans. Dat het niet is afgelopen zoals vandaag in Griekenland is niet te wijten aan het meer vreedzame karakter van links in dit land. Maar omdat de elite links nog niet toelaat om tot het uiterste te gaan zoals ze dat vandaag in Griekeland wel doen. Maar wat niet is, dat kan (en zal) nog komen. Links doet namelijk dienst als stoottroep van het grootkapitaal inzake haar immigratiepolitiek. (Hoe de geschiedenis kan keren wanneer links beweert dat nationalisten deze rol in het verleden zouden hebben vervuld.) Daarom moeten we ons organiseren. Versterk het N-SA, al de rest is praat voor de vaak.

Onze oprechte groeten gaan naar onze vermoorde kameraden en hun familie in Griekenland.

Groeten en hulde aan zij die gevallen zijn in de strijd tegen de multiculturele maffia van linkse en rechtse liberalen. De strijd zal echter niet verminderen nog uitdoven door deze schandelijke daad van terreur. Terreur gepleegd door gewapende bendes van het linkse lompenproletariaat. Het zal integendeel bij de massa de ogen openen en bij de nationalistische voorhoede de strijd activeren.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In Griekenland zijn vanavond twee doden gevallen bij een schietpartij aan een partijbureau van de extreemrechtse beweging Gouden Dageraad, in de Atheense voorstad Irakleion. Er raakte ook iemand zwaargewond. Volgens verschillende bronnen hebben de daders het vuur geopend met een kalasjnikov vanop hun motor en zijn ze meteen na de schietpartij weggevlucht.

Meer: De Redactie

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter