Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Thursday, 07 November 2013 10:18

De koning mag blijven

Written by 

 

Bij de voorstelling van het congresprogramma van de N-VA kon men lezen welke straffe "republikeinen" er in die partij zitten. Terwijl N-VA-jongeren nog samen met die van het VB in hun met dranghekken van de rest van de massa afgescheiden plaatsen waar men naar de koning als geketende poedels mocht keffen tegen de blijde intredes, had de N-VA iets geheel anders met de koning en het Lakense circus in zin.

De koning mag blijven, zei opper-republikein De Wever.

En die brave jongens van de VVB en de N-VA maar roepen dat België moet barsten en de koning moet oprotten.

De Vlaamse (De) Ro(o)ver's lieten de kindjes uit, tegelijkertijd waren ze aan het smoezen met het koningshuis, "het symbool" van "La Belgique” over het feit dat de familie verder mag vegeteren op staatskosten.

En dankbaar dat ze daar in Laken zijn, dat is niet te geloven. Moet u onderstaande tekst lezen, het zijn zo’n schatjes, ik heb er compassie mee.

Als u geen medelijden met onze koning vertoont, dan bent u in de ogen van de "iconen" van de N-VA waarschijnlijk een "niemendal" of marginaal.

Hebt u ook het gevoel dat u niet meer rondkomt met het loon dat u verdient, vraag dan een subsidie aan bij de N-VA. Bewijs van blauw bloed strekt tot aanbeveling. Of hoe "onvrijwillige werklozen" voor de N-VA een bende profiteurs zijn die in "hangmatten" en eigen vet van kaviaar en champagne liggen te rotten en dus wegmoeten... en de blauwe geschelpten van Laken verder in de watten van de “Vlaamsnationalen” worden gelegd.

Zij -het koningshuis- mogen van de N-VA blijven waar ze zitten. In kastelen, villa’s en met hun handen vol geld.

Het “Vlaamsnationalisme 2.0" volgens De Wever en zijn Ro(o)vers.

Santé-santé-santé geef ons nog nen tournee, het is zoals bij Stevaert van de SP.A destijds: die vond dat het socialisme gezellig moest zijn. De Wever is van hetzelfde gedacht, maar dan voor het ‘nationalisme’. Een Belgitude om "U" tegen te zeggen.

Vive Le Roi - lang zal Hij leven.

En nu die koninklijke vrekken (hun bezit wordt op meer dan 1 miljard euro exlusief vastgoed geschat, niet dat iemand in dit land echt weet hoeveel ze bezitten) om nog meer poen zien bedelen. Net nu komen kopstukken van de N-VA zoals Theo Francken en "koningskenner" Pol Van Den Driessche verontwaardigd doen over de hebzucht van die bende. Hadden ze niet van "Le Roi" en zijn familie gedacht, zeggen Pol en Theo verontwaardigd. 180 Jaar ervaring met deze familie is te kort om dat in de smiezen te krijgen voor beroepspolitiekers blijkbaar. Maar men moet dat verontwaardigd doen meer zien als een slechte vertoning van N-VA cinema. Zo proberen ze te verzwijgen dat ze de Coburgs een hand boven het hoofd houden.

En waar blijft het VB om de N-VA in deze zaak mores te leren? Natuurlijk een beetje delicaat, ook huidig voorzitter van het VB -Annemans -heeft in het verleden ervoor gepleit om verder een Coburg als mascotte aan te houden als we onafhankelijk zouden worden.

Burgelijke vlaamsnationalen, altijd onduidelijk als het over principes gaat.

----------------------------------------------------------------------------------------

 

Koning Albert heeft moeite om zijn levensstandaard aan te houden nu er flink gesnoeid is in zijn dotatie. De afgetreden koning zag zijn dotatie verkleinen en hij vraagt de regering om sommige van zijn kosten te dragen, zo vernam Le Soir en staat ook te lezen in De Standaard.

Meer: Knack

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter