Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Saturday, 23 November 2013 12:05

Burgerlijke politiek is toneel waar de kiezer voor hansworst mag spelen

Written by 


Bart De Wever is  Olympisch kampioen in de categorie 'Latijnse woorden werpen', waar hij steeds beweert dat hij niet met de PS aan eenzelfde tafel kan zitten. De reden zijnde? Omdat die geen vrienden van een herstelregering zijn en 'België' willen behouden. Maar zo klinkt het vandaag al een beetje anders. Het koppel heeft elkaar blijkbaar gevonden.

'Amicus certus in re incerta cernitur.' Een zekere vriend leer je kennen in onzekere tijden. Dat sms-te Bart De Wever naar Elio Di Rupo toen de premier hem in het ziekenhuis per sms beterschap wenste.

The show must go on.

En van kiezersbedrog zijn beide heren niet vies, eerst laten ze zich tot burgemeester verkiezen en beloven daarbij hun stad voor alles te plaatsen, waarna ze een kloon deze opdracht laten vervullen. Di Rupo doet het nu al en Bart de Latijnse Zwever zal het morgen nadoen in A. Ik wed er mijn afgedankte sloffen op.

Waarom zouden beide heren (nuja, heren) geen vrienden kunnen zijn van elkaar? Ze hebben allebei dezelfde streken. De bevolking veel beloven en ze daarna in het zak zetten.

Verkiezingen en burgerlijke politiek, één grote klucht.

Wij van het N-SA willen zo vlug als mogelijk de kiesplicht weg, want nu moet ge u verplicht bij uw klo... laten nemen. (Geen Latijn, maar komt zo ook over.)

Als het 'kiesrecht' wordt ingevoerd, dan heb je tenminste de keuze of 'gij u' door die politiekers in het zak laat zetten als ze u beloven dat ze een bepaald mandaat/programma zullen uitvoeren, of dat je daar - op verkiezingsdag - eens goed mee kan lachen. Lachen, omdat u zich niet in de valkuil van valse beloften hebt laten meelokken door die bedriegersgilde.

Nu worden we als snotneuzen naar dat hokje verplicht op verkiezingsdag om zo verplicht mee te werken aan onze eigen ondergang en oplichting door de geldpolitiekers.

En als u denkt dat u een keuze heeft, dan hebt u het mis. Het gaat hem - bij die burgerlijke partijen - alleen om geld en posten. En vermits het kiessysteem het bijna onmogelijk maakt dat 'anderen' aan verkiezingen kunnen deelnemen en verkozen raken, zijn alle partijen die nu deel uitmaken van het 'systeem' zo corrupt als een ei. Ze weten dat ze niet bang moeten zijn dat 'het volk' zich buiten hun belangenclubs van partijen zal organiseren. Dat hebben ze zo goed als onmogelijk gemaakt door zware voorwaarden op te leggen voor deelname aan verkiezingen. Komt daar nog bij dat zij de staat al hun kosten laten betalen en dat politieke nieuwkomers op droog zaad zitten.

Democratie, een lachertje

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter