Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Wednesday, 08 September 2010 19:25

Politiek proces

Written by 

Vrijdag 17 september vangt een proces aan tegen Frank Vanhecke, ere-voorzitter van het Vlaams Belang, voor de rechtbank in Dendermonde. Op zo'n dag zal er voor de zoveelste maal op rij aangetoond worden tot wat deze Belgische on-staat in staat is en wat de strategie van deze bende is om politiek "andersdenkende" mensen uit te schakelen.

Wij  hebben al lang begrepen dat het systeem en zijn knechten het niet oprecht voorhebben met politiek andersdenkenden en dat we niet ver meer verwijderd zijn van het uitdelen van effectieve gevangenisstraffen zonder daarbij het statuut van politieke gevangenen te erkennen.

Nationalistische mensen, groepen en partijen (of die zich nationalistisch noemen) die de dag van vandaag nog steeds pleiten voor "meer blauw op straat" en "meer middelen voor gerecht en politie" schieten hier meer dan in eigen voet. Wanneer die mensen nu echt denken dat deze "meer middelen" zullen ingezet worden voor het bestrijden van misdadigers zoals moordenaars, overvallers en verkrachters, dan hebben ze het natuurlijk grondig mis.

Een mooi voorbeeld is het voorval van twee Voorpost-militanten die op verkiezingsborden in enkele faciliteitengemeenten Franstalige affiches met verf overspoten en hierbij betrapt werden. Prompt werden ze aangehouden, opgesloten en kwam er bij deze mensen een huiszoeking. De straffen en boetes zullen zeer hoog oplopen. De enige conclusie die men uit dat voorval kan trekken is dat er meer dan genoeg blauw op straat is en dat het gerecht zeer efficiënt kan werken wanneer het om vermeende politieke tegenstanders van het systeem gaat, maar zwaar in gebreke blijft wanneer het om misdaad gaat.

Het politieke proces tegen Frank Vanhecke bewijst dat ook nog maar eens. Over de grond van deze zaak is al heel wat gezegd en geschreven, maar dit is in feite niet belangrijk. Als het systeem telkens de hoofdredacteurs van kranten en blaadjes die foutieve informatie verspreiden voor de rechter zou slepen, dan zou er veel werk aan de winkel zijn. De systeempers mag natuurlijk - in opdracht van de logebroeders - schrijven wat ze wil zonder dat ze daarvoor moet terechtstaan.

Het is meer dan hoog tijd dat in dit stervende land  werk wordt gemaakt van de afschaffing  van ALLE muilkorfwetten die elke eerlijke en open discussie in het land verbieden en dat er een vuist wordt gemaakt tegen politieke schijnprocessen van welke aard dan ook .

Wij zullen het niet nalaten om, telkens wanneer de gelegenheid zich voordoet, te protesteren tegen deze gang van zaken en om de muilkorfwetten die het vrije debat beletten aan te klagen.

Jan De Beule

Gemeenteraadslid Vlaams Belang, Hamme.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter