Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Tuesday22 January 2019

Sunday, 01 December 2013 11:59

AFF-gedrogeerden zien overal fascisten

Written by 

-

Wanneer het AFF weer eens tot een fantoomjacht tegen 'fascisten' oproept (zoals gisteren in Antwerpen naar aanleiding van een NSV-colloquium) dan worden de troepen blijkbaar eerst gedrogeerd. Dat blijkt uit een verslag in de Gazet Van Antwerpen dat hieronder te lezen valt.

Het AFF vond dan ook  het colloquium en de nationalisten  die er aan deelnamen "marginalen". Hoe zou je zelf zijn als je stoned bent? Dan zie je ze vliegen, dat is gekend.

Daarbij  maken ze (voor een keer) een uitzondering voor die van het VB,  die krijgen van het AFF een schouderklopje omdat ze een zaal weigerden aan de NSV. Volgens het AFF een verstandige beslissing. Als je lof moet krijgen van een  individu dat een linkse provocateursblog onderhoudt, dan ben je ver van huis. Maar soit, dat wisten we al.

Maar hoe noem je een bende  (je kan ze bezwaarkijk een politieke groepering noemen) die drugsverslaafden moet optrommelen, zoals het AFF en de linkse verdwaasden dat moeten doen? Om op deze manier toch maar iemand op straat te krijgen? Dat is niet alleen "marginaal", maar ook  crimineel. Maar wat zou je willen, er is toch geen enkel 'nuchter' mens  te vinden die vandaag de dag nog overal fascisten ziet. Om dergelijke spookbeelden te zien ben je welhaast verplicht je te drogeren. Of je lazarus te zuipen. En beide actiemethoden zijn op het lijf van het AFF en links geschreven. Kan dat nog "marginaler"?

Ik denk het niet.

------------------------------------------------------------------------------

 

Linkse actievoerders betoogt tegen NSV-colloquium in Antwerpen

Verschillende linkse betogers hebben zich zaterdag in Antwerpen verzameld om te protesteren tegen een NSV-activiteit in de binnenstad. De manifestanten verplaatsten zich in kleine groepjes en werden door de politie begeleid. Twee manifestanten werden opgepakt vanwege drugsbezit. Het kwam niet tot een confrontatie.

Meer: GVA

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter