Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday23 January 2019

Thursday, 05 December 2013 11:10

De Wever vindt zet N-SA om foto's Jambon te plaasten infantiel

Written by 

 

Het 'genie' Bart De Wever zegt in een interview in P-magazine dat de stunt van het N-SA om foto's van Jambon te verspreiden (op een feestje van het SMF) een infantiele zet was. Wij beseffen niet (volgens hem dan) dat we daarmee een 'bom' tot ontploffing kunnen brengen wanneer het SMF zou beslissen om haar ledenlijst openbaar te maken als tegenreactie.

Of ons dat iets kan schelen, nationalisten zijnde, dat is maar de vraag. Deze liberale eurocratenstaat mag van ons vandaag nog ontploffen.

Voor de agenten van de staat en de flikkenblog van het AFF - we bedoelen figuurlijk laten ontploffen natuurlijk, een echte ontploffing maak te veel lawaai, dat laten we over aan linkse CCC-gangsters en diverse windbuilen. Wij willen ook geen GAS-boete riskeren, het leven is al duur genoeg.

Dat De Wever zich zo dik maakt (back to roots misschien?) omdat de Belgische staat en de politieke elite in opspraak zou kunnen komen door onze stunt, dat is echt het laatste van onze zorgen.

 Voor hem en zijn partij ligt dat anders. Als euronationalisten willen ze zo graag in de schoot van het systeem -als vazallen- hun 'Vlaamse' Euro-Regio runnen. Voor hen mag de boel dan ook niet echt ontploffen, noch mag het 'Belgisch' politiek systeem barsten.
 

Er is zoveel meer geld en macht te winnen wanneer alles blijft zoals het is, het enige dat voor hen moet veranderen is het feit dat de N-VA nog een groter stuk van die macht krijgt. Met de daarbijhorende dik betaalde mandaten en staatssubsidie voor de partij erbij. Voor ons mag integendeel de 'particratie' barsten en beven - zoals zanger  Jef Elbers zo mooi zingt.

En mijnheer De Wever, misschien hebben we  niet eens het SMF nodig om haar ledenlijst -als bom- tegen België te gebruiken. We zijn in uw ogen misschien 'infantiel', maar lezen kunnen we wel.

----------------------------------------------------------------------------------

De N-VA kreeg de voorbije maanden ook af te rekenen met enkele ongelukkige uitspraken van Siegfried Bracke en de heisa rond een oude foto van Jan Jambon op een bijeenkomst van het Sint-Maartensfonds. ‘Een infantiele zet van onze critici’, aldus De Wever, want volgens De Wever zou er een bom ontploffen moest het Sint-Maartensfonds vandaag zijn ledenlijst publiek maken. ‘Er staan ook SP.A’s, CD&V’ers en zelfs een ex-VLD-minister op’(.... )    

Bart De Wever in P-magazine

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter