Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Thursday, 05 December 2013 16:11

Franse moslims kunnen ontsnappen aan ‘hoerenboetes’

Written by 

 

 

[72+huris]

Het Franse parlement heeft een wet op ’hoerenlopen’ aangenomen. Zoiets zou je niet verwachten van parlementairen, want hun werkplaats, het parlement, is tenslotte het grootste ‘hoerenkot’ van het land.

Maar als je de wet beter bekijkt, dan is het toch niet zo verwonderlijk dat ze zulke wetten uit hun duim zuigen. De hoeren mogen binnen de nieuwe wet klanten lokken en  hun stiel uitoefenen (vanaf het in voege treden van de nieuwe wet kunnen ze dat ongestraft doen) waar ze vroeger werden beboet.

Lijkt dat niet een beetje op de ‘politieke‘ stiel? Veel beloven en weinig geven en als je als klant/burger van je neus durft maken over het bedrog dan krijg je een GAS-boete in je reet geduwd, om je het zwijgen op te leggen.

In feite mogen ‘hoeren’ in Frankrijk binnenkort een ‘misdrijf’ uitlokken (want  tippelen en mannen aanspreken op straat om seks met ze te hebben mag) maar de klant die toehapt is de klos. Maar er is ook goed nieuws bij het invoeren van de  nieuwe wet, er is namelijk een groep mannen die aan vervolging zal kunnen ontsnappen. En daar is de Franse minister van vrouwenzaken Najat Vallaud-Belkacem niet vreemd aan. Zij zorgt voor haar 'eigen volk'. De in Marokko geboren Franse minister van vrouwenzaken (en instigator van de wet) is met name een moslima. En zoals we allemaal weten zijn moslims een beetje te vergelijken met heiligen. Sommige zullen zeggen schijnheilig, maar dat zijn onwetende christenhonden en xenofoben.

Die mensen dus zijn niet -zoals wij westerlingen dat zijn- onderhevig aan verlokkingen zoals betaalde seks of andere decadenties, net zo min als ze verslaafd zijn aan hard werken. Ja, het is een gezonde godsdienst, die islam.

De mannelijke moslimgemeenschap gaat niet naar de hoeren en gebruikt geen drugs , dat is algemeen geweten. Allah verbiedt die handel. En dus heeft onze diepgelovige Najat een strenge wet voor de blanke ‘hoerenlopers’ in elkaar geflanst. Wat mij daarbij op het eerste zicht verwondert, dat is het feit dat ze niet ook de steniging van de hoeren in de wet heeft laten inschrijven. Maar na enig nadenken kom ik tot de conclusie dat dit een andere oorzaak moet hebben dan louter clementie ten overstaan van die 'putain de merde'.

Dat komt zo.

In de Koran en de Hadith staat namelijk dat men hoerenlopen op een islamitische manier mag beoefenen, niet zoals die boertige ongelovige kefir dat doen, maar op een vrome manier. Op de wijze van de profeet, zeg maar. Die regels bepalen dat je met een vreemde vrouw (een hoer bijvoorbeeld, tegen betaling of gratis) seks mag hebben wanneer je met haar gehuwd bent tijdens de daad.

En pas op, de Koran is daar heel ‘progressief‘ in (het is niet voor niks een van de meest 'vooruitstrevende' godsdiensten) want moslimmannen zijn –in tegenstelling tot wat ze zelf denken- geen supermannen. En daar heeft de Koran terdege rekening mee gehouden. Om niet uren, dagen, maanden en jaren met dezelfde vrouw aan de slag te moeten, mogen moslimmannen een huwelijk voor pakweg een half uur of een uur afsluiten, juist de tijd van/voor pakweg een (betaalde) vlugge wip.

En dit heeft voordelen, ten eerste verspeel je op deze manier niet je toekomst in de ‘moslimhemel’ want je zondigt niet tegen de regels van overspel. En het zou spijtig zijn mocht je die plaats in de hemel daardoor verliezen, want daar wachten 60 en meer 'hoeren' op je, gratis en voor niks. Maar daar stopt het niet mee, toch niet in Frankrijk of in een ander ’westers’ land waar moslims wonen en er wetten tegen hoerenlopers bestaan.

Want vermits een moslim kortstondige ‘huwelijken’ mag afsluiten, bijvoorbeeld met een prostitué (enige voorwaarde is dat hij een ‘imam’ bij de hand heeft, maar vermits iedereen daar ‘voorganger’ kan spelen is dat geen probleem), kan men de man naderhand niet vervolgen voor hoerenlopen. Neen verdomme, dat kan niet, simpel om het feit dat hij op het ogenblik van de feiten ‘tijdelijk getrouwd’ was met zijn sekspartner, ook als dat een hoer is.

En wanneer  men dan deze vrome moslim naderhand een boete zou willen geven voor 'hoerenlopen', dan zou dat neerkomen op ‘racisme’ en discriminatie van zijn ‘cultuur’ want hij heeft geen seks gehad met een hoer maar met zijn vrouw.

Straffe toebak zal u zeggen, neen ik denk het niet, elke advocaat die een boete voor hoerenlopen zal aanvechten in Frankrijk zal deze zienswijze volgen als zijn klant een moslim is.

En daarom wil minister en moslima Najat Vallaud-Belkacem niet de wet op steniging voor overspelige vrouwen invoeren.

Omdat deze brave meisjes –jongetjes zijn nog taboe- nu en dan de tijdelijke echtgenoten van hun mannen zijn.

Straffe zaak, die multicultuur.

-----------------------------------------------------------------------

Frans parlement stemt verbod op hoerenlopen

 

De Franse Nationale Vergadering keurde de omstreden nieuwe regelgeving voor prostitutie met een duidelijke meerderheid goed. 268 afgevaardigden stemden voor de wet, ingediend door de Franse socialisten, die het betalen voor seks strafbaar maakt. De wet laat prostituees ongestraft.

 

Meer: Nieuwsblad

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter