Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Friday, 10 January 2014 15:24

Joods Groene klaploper Daniel Cohn Bendit verveelt zich in EU praatbarak

Written by 

 

 

Daniel Cohen Bendit een van de grootste linkse klaplopers die voortgekomen is uit de revolutiejaren '68 is de politiek beu.

Ik heb genoeg van de politiek in het Europese Parlement, zegt de uit Joodse ouders geboren Duitser.

De gewezen linkse “beroepsrevolutionair” heeft nu andere ambities, zegt hij, een film maken bijvoorbeeld, over de wereldbeker voetbal in Brazilië.

Niet moeilijk te begrijpen wanneer je weet dat ‘Rode Danny’ die wereldbeker als een van de belangrijkste gebeurtenissen voor 2014 aanduidt, dat terwijl in Zuid-Europese landen mensen in armoede leven en een paar miljoen Duitsers op overlevingslonen werken. Maar dat vindt een rode groene waarschijnlijk nog goed, we moeten volgens hen toch met minder leren leven.

Komende van een parvenu, van iemand  die 7.000 euro in de maand in zijn zak steekt, om aan 'groenlinkse’ politiek te doen - een stuitende uitspraak.

De tot zijn 18 de jaar stateloze Cohn Bendit (hij weigerde de Franse nationaliteit toen hij 18 was omdat hij te laf was om zijn legerdienst te vervullen) heeft zich anders de laatste 20 jaar dik uitgesloofd om de EU elite ter wille te zijn.

De Europese burgerij van bankkapitaal en grootindustrie, bediend door een linkse rat, geen paradox, maar een natuurlijke ontwikkeling bij dat soort mensen.

Ik geloof niet in natiestaten - zegt mijnheer Bendit - hij die voor rekening van Duitsland de belangen in het Europese Parlement waarneemt.

De Groene belangen - zo heet het verder - maar wat is er groen aan de EU? Het is een donkerblauwe haaienclub.

Maar dat is niet de grote zorg van onze beroepsrevolutionair, hij zegt dat hij geëvolueerd is in zijn denken. Dat was al te lezen toen hij samen met de liberale extremist Verhofstadt een boekje schreef. Mooi toch, die samenwerking tussen extreem links en extreme liberalen.

Verhofstadt werd vroeger anders wel door linksen als Cohn Bendit een ‘Baby Thatcher' genoemd, maar gezien de seksuele voorkeur van Bendit is liefde voelen voor een baby niet zo ver gezocht. En Verhofstadt is dan ook een grote kleuter, vandaar.

Dat pedofiele neigingen een vorm van hersenschade aanduiden is ook duidelijk te merken aan de redeneringen die deze groene uit zijn kas slaat.

De kosmopolitische groen-joodse betaal-revolutionair-zijn soort komt alleen in actie tegen betaling en gruwt van nationalisme, zegt hij;

Voor iemand die de nationaliteit van zijn gastland (Frankrijk) weigerde omdat hij in ruil daarvoor gratis iets moest doen (zijn legerdienst vervullen ) is dergelijk gezaag best te begrijpen.

Op de EU is onze rode groene dan weer wel verliefd, die bezorgt hem dan ook al 20 jaar een pak poen, de liefde van een man gaat door de maag zegt men, van mensen zoals Cohn-Bendit gaat dat via de bankkaart.

 -Nationalisme gaat uit van ‘wij tegen de anderen', orakelt het groene wonder.

-Nationalisme staat gelijk aan egoïsme, je verdedigt iets van jezelf tegen de anderen.

"Ik vind dat een gevaarlijk idee", zo zingt de groen-rode kraai verder.

Maar als wij het goed begrepen hebben dan moet de unie volgens Cohn–Bendit een macht vormen tegen de andere handelsblokken in de wereld, zoals daar zijn Amerika, Azië, Brazilië enzoverder.

Ook moet de Unie onze ‘belangen’ in de wereld veiligstellen, ook militair. Volgens hem.

De Unie moet een economische macht zijn, een die de concurrentie aankan met de rest van de wereld.

En dat komt allemaal uit de mond van iemand die beweert tegen nationalisme te zijn.

Maar als ik dat zo lees, dan is die Unie een veel gevaarlijker concept dan gezond 'nationalisme' ooit kan zijn.

Want dit gaat uit van een “wij tegen de anderen” logica - de Unie tegenover alle andere machtsblokken in de wereld. Megalomaan ook.

De Unie is - als ik het goed begrijp - ook egoïstisch, want waarom mogen die ander machtsblokken het decennialange westerse egoïsme niet op zijn plaats zetten, vanuit het rood-groen mondialisme gezien dan.

ik dacht dat alleen bekrompen westerse nationalisten zoals wij  zeggen dat onze industrie hier moet blijven, maar dat een linkse knol als Danny dat zegt, de wereld staat toch echt op zijn kop, zou dat een gevolg van de opwarming zijn? En zou een groene daar meer last van hebben dan een normaal mens. Opwarming van de hersenen dat leidt tot een kortsluiting van het relativeringsvermogen... een interessante vraag.

De unie moet dus de belangen van (ons) verdedigen, tegen de anderen in, iets verdedigen van jezelf tegen anderen. Dat is nochtans iets waar Cohn Bendit van zegt te gruwen als een natiestaat of nationalist dat zou verdedigen. Maar als hij het doet dan is het OK.

Dat is toch een rare redenering, dat Cohn Bendit iets gevaarlijk vindt als nationalisten het zeggen, maar totaal ongevaarlijk, dat het zelf een nobel streven wordt, als hij hetzelfde zegt maar dan in naam -en in het belang- van de Europese Unie.

Zou het niet eerlijker zijn vlakaf te zeggen waar de Europese elite (en mensen als Cohn Bendit) echt voorstander van zijn: met niks minder dan de opbouw van een groot rijk, van een transnationale superstaat.

Zou Cohn Bendit teveel 'Mein Kampf' gelezen hebben? Het kan.

Imperialistisch transnationalisme is het, en niks anders, wat hij en zijn EUSSR club willen.

Een imperialisme van een paar grotere landen binnen de Unie, in se dat van Frankrijk en Duitsland.

En het verhaaltje van links en de groenen en de rest van de EU club, die beweren dat een Europees transnationalisme de vrede in Europa zal verzekeren – dat mag men gerust wantrouwen.

Dat het geen garantie is op economische voorspoed moeten we niet meer bewijzen, dat is bewezen.

Niet het nationalisme op zich heeft in het verleden tot bloedvergieten in Europa geleid, maar wel het imperialisme van sommige Europese landen is daar schuldig aan, en niet alleen van Duitsland.

Als deze Unie verder gaat met haar invloedssfeer uit te breiden naar het Oosten, dan komt er heibel van.

Dat zal tot conflicten leiden en misschien zelf tot oorlog.

Niet alleen met Rusland, maar mogelijks ook met Groot-Brittannië als die de Unie de rug toekeren.

En deze situatie wordt opgepookt door mensen zoals Cohn Bendit, die het nationalisme brandmerkt als gevaarlijk, maar zelf agressief imperialisme bepleit door een immer verder uitbreiding van de Unie voor te staan.

Linkse en liberale oorlogsstokers werken daar hand in hand.

Want dat is wat de EU doet, strijden tegen nationalisme om zo te komen tot transnationaal imperialisme, de geperverteerde vorm van supra-nationalisme.

Daarom moeten de natuurlijke ‘nationale’ reflexen van de natiestaten en volkeren weg want die hinderen het imperialisme in zijn uitbreiding.

De eis voor nationale onafhankelijkheid – iets waar de revolutionairen van '68 in hun jeugd voor hebben gestreden - is door hun vroegere leiders verkocht.

Aan de hoogst biedende.

Voor het volk is dit een zekere weg naar oorlog op termijn, en dat wordt dan verdedigd door iemand als de groenrode progressief Cohn Bendit, iemand die zelf te laf was in het verleden om zijn dienstplicht te vervullen...

Maar zijn soort mensen laat liever anderen vechten en sterven, zij tellen achteraf alleen de centen die daarmee te verdienen vallen.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter