Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Sunday, 19 January 2014 07:36

Niet Di Rupo is onze vijand, wel de EU-collaborateurs

Written by 
 

Annemans van het VB zei op de nieuwjaarstoespraak van zijn partij Vlaams Belang dat Di Rupo en de PS Vlaanderen koloniseren. Volgens ons hebben Di Rupo en zijn PS, net als alle andere nationale partijen, geen bal meer te zeggen in België, Vlaanderen of Poelkappele.

Op het ogenblik dat ons land wordt gekoloniseerd door zigeuners en andere Europeanen, getuigt de uitspraak van Annemans van maar een ding. Eurokritisch zijn is niet hetzelfde als anti-Europese Unie zijn, zoals het N-SA dat is.

Eurokritische partijen en politici geloven nog steeds dat ze een nationale agenda kunnen doorvoeren en dat daarom de vijand intern is. Anti-Europese partijen geloven dat we gekoloniseerd zijn door een vreemde elite van euroburgers die de nationale staten bezetten.

Onze vijanden zijn dus externen, en dat samen met hun binnenlandse collaborateurs, en die zitten in alle partijen, ook in het VB. Daarom is voor ons niet de PS onze grote vijand, wel alle partijen en personen binnen partijen die de EU-bezetting goedkeuren en eraan meewerken.

Annemans wil niet aan N-VA bashen doen, zegt hij, nochtans is het juist die partij die in haar programma heeft ingeschreven dat zij - als vazallen - Vlaanderen in naam van de EU willen besturen ("wij willen in de euroregio de Vlaamse Gemeenschap vertegenwoordigen", bron beginselverklaring N-VA)

Maar als men zich blindstaart op ‘separatisme’ zoals het VB doet, dan zie je dat niet.

Of ligt hier niet ook het bewijst dat het Eurokritisch zijn van het VB gewoon een farce is? Als men de partij die Vlaanderen wil uitverkopen aan de Unie niet als vijand ziet, maar als bondgenoot die niet radicaal genoeg doet (moeten ze dan nog radicaler pro-EU worden?) wat zegt dat dan over je eigen houding tegenover de Unie?

Dat je er een dubbele moraal op nahoudt? Dat zal helpen om het eigen profiel aan te scherpen. Als je standpunten van anderen overneemt zonder er goed over na te denken, dan krijg je een soep. En dat is wat het VB-programma vandaag is.

Een anti-Europese partij zal een nieuw soort partij moeten zijn, waar iedereen zich ten volle inzet tegen de Unie, niet waar mensen zitten die van beiden een stukje willen.

Zoals EU-voksvertegenwoordiger willen zijn, zoals mijnheer Annemans van het VB dat wil worden, en tegelijkerttijd zeggen dat de EU niet als een wettige organisatie wordt erkend.

Ongeloofwaardiger kan toch echt niet. Boerenbedrog, dat is het.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter