Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Tuesday, 04 February 2014 15:48

Moslim-politici zijn even decadent als alle andere politici in ons land

Written by 

 

Volgens rode pipo Dylan Casaer worden moslimpolitici in de Kamer en Senaat naar het toilet gestuurd wanneer er moet worden gestemd over ethische kwesties. Dat dit soort van mensen alle gelegenheden gebruikt om niet te moeten werken, dat was ons bekend, dat deze gelovige moslims echter even moreel corrupt zijn als de rest van de politieke bende kan verrassen.

We moeten immers -volgens sommigen dan toch- bang zijn dat moslims hun geloof aan ons willen opdringen. Van de moslimpolitici moeten we dan toch alvast niet bang zijn. Die gaan volgens insider Dylan Casaer braaf naar de pot als er over een thema moet worden gestemd dat radicaal indruist tegen hun geloof.

Zo zijn alle moslims die in het parlement zitten een grote boodschap – vanwege de langere tijdsduur - gaan doen toen er over het homohuwelijk moest worden gestemd in de Kamer.

Dat zal zware reukhinder hebben veroorzaakt in die praatbarak, het was dan ook een stinkend onderwerp waarover moest worden gestemd.

De politieke elite van vreemdelingen in ons land is blijkbaar zo mak als een lam. Als de grote witte mijnheren van de geldpartijen hen op de pot zetten, dan blijven ze daar braaf zitten.

Maar we mogen ook niet te naïef zijn, om hen op het WC te hebben gekregen tijdens die cruciale stemming over het homohuwelijk zullen ze vooraf wel beloften van onze eigen politici op zak hebben gehad, beloften die hun eigen volk sociaal en financieel begunstigen.

Want het is bij hen niet anders dan bij onze eigen politici.De poen gaat voor elke moraal of fatsoen.

En volgens sommigen (nationalisten) is dat ook goed, aanpassen of opkrassen, weet u wel.

En de houding van deze vreemde politici toont overduidelijk aan dat ze zich goed hebben aangepast aan onze decadente moraal en politieke cultuur.

Ze mogen dus blijven, die brave sloebers. Want ze passen goed bij onze eigen politieke maffia.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter