Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday19 January 2019

Tuesday, 25 February 2014 11:30

We kunnen nu nog kiezen: remigratie of gewapende opstand van vreemdelingen, Maidan voor de Islam

Written by 

'Sociale situatie in Brussel staat op ontploffen’ ... en wij blijven slapen of denken dat stemmen op immigratie-kritische partijen ook maar iets zal helpen. Net als men denkt dat eurokritisch zijn ook maar iets betekent in de strijd tegen de EU-bezettersstaat.

Als men de lijst van kopstukken bekijkt van de partij die zegt op te komen tegen immigratie, dan waant men zich in Barbie-land. Als die de islam moeten tegenhouden dan kunnen we beter koranlessen gaan nemen, dat zal een stuk efficiënter zijn.

Als onwetende Barbiepoppen het moeten opnemen tegen jihadisten, dan is het reslutaat bij voorbaat gekend: huilen en naar mama lopen, samen met de rest van het parlementaire circus.

De moordenaars zullen terugkomen en het verzet hier leiden, onze elite heeft ons verkocht en is te laf om weerwerk te bieden, zij zullen zich verschuilen in jammeren en weeklagen.

Wij, het volk, zullen betalen en bloeden, en onze huizen en bezittingen gereduceerd worden tot schroot.

De enige uitweg.

Ons organiseren!


 

 

De negentien Brusselse OCMW’s trekken samen aan de alarmbel. De jeugdwerkloosheid in hun gemeenten ligt een pak hoger dan in Vlaamse grootsteden als Antwerpen en Leuven. ‘De sociale situatie in Brussel staat op ontploffen’, luidt het in De Morgen, Le Soir en La Libre Belgique.

 

Meer: De Standaard

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter