Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Friday, 14 March 2014 10:45

Wanneer worden Vlaams Blokkers revolutionair: als ze fin de carrière zijn en niks meer te verliezen hebben

Written by 

 

Drie Vlaams Belangers die in het Vlaams Parlement zitten, gaan op het Oekraïense schiereiland Krim toekijken of het komende referendum over een aansluiting bij Rusland eerlijk verloopt. Eerder liet Vlaams Belang-voorzitter Gerolf Annemans verstaan dat zijn partij daarin geen interesse had.

De ngo Eurasian Observatory for Democracy and Elections (EODE), met zetels in Brussel en Moskou, had extreemrechtse en eurosceptische Europese partijen uitgenodigd voor het referendum op de Krim zondag. Het Westen beschouwt het referendum als ongrondwettelijk en zal de uitslag niet erkennen.

In Vlaanderen zijn drie parlementsleden van het Vlaams Belang op de uitnodiging van de ngo ingegaan, zo bevestigt Vlaams parlementslid Jan Penris, die samen met Frank Creyelman en Christian Verougstraete naar Oekraïne afreist. ‘We gaan kijken of alles eerlijk verloopt’, reageert Penris. ‘Bij onregelmatigheden hebben we geen geloof in het referendum.’ Als het referendum eerlijk verloopt, dan zal hij de uitslag erkennen.

Meer: De Standaard

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter