Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Monday, 17 March 2014 12:27

In de Krim mag het volk beslissen: bij ons beslissen de E.U baronnen

Written by 

 

Heeft men aan ons ooit gevraagd of we akkoord gingen met de opheffing van de Belgische soevereiniteit of overdracht van soevereiniteit aan de E.U?

Bij mijn weten niet, in de ( weinige ) landen waar men dat wel mocht doen- daar werd de uitslag –als die negatief voor de unie uitviel- gewoonweg in de vuilbak gekipperd , als onvolwassen mening van de bevolking, een mening die er niet toe doet.

Het is dus logisch dat de corrupte E.U elite het gisteren gehouden referendum op de Krim, dat uitsluitsel moest geven of de bevolking voor aansluiting bij Rusland dan wel voor een onafhankelijke Krimrepubliek opteert -als iets onnozel ,zelf iets crimineel ziet. 

Je moet wel een halvegare fascist –of een cryptocommunist -zijn om aan de bevolking hun mening te vragen- over zaken waar bij ons alleen de politieke baronnen hun zeg over mogen hebben.

Zoals de uitverkoop van de natie bijvoorbeeld, of het verkwanselen van nationale onafhankelijkheid aan de transnationale kapitaalklasse van de grote E.U staten, iets waar onze Belgische-Vlaamse elite zich elke dag schuldig aan maakt.

 

Onze minister van buitenlandse zaken Didier Reynders (vandaag op bezoek bij de Saoedische alleenheersers- financiers van de genocide in o.a. Syrië) eist van de Krimbevolking dat ze dat referendum in hun achterste steken –plaats waar dergelijke verderfelijke democratische uitspattingen ook horen te zitten volgens de liberaal.

Liberalen zijn dan wel tuk op ‘democratische’ speeltjes zoals referenda, maar alleen wanneer de uitslag in hun kraam past. Net zoals ze grote voorvechters van de 'vrije mening' zijn, als die mening maar de hunne is. Stel je voor dat het 'plebs' zijn mening  vrij zou mogen uiten, bangelijk.

Het ventje Reynders maakt zich zelf zo druk, dat hij –Napoleon achterna- die vuige Russen –die hij ervan beschuldigt achter het organiseren van het referendum  op de Krim te zitten- eigenhandig de nek wil omwringen.

Hij wil ook dat er sancties komen tegen Rusland- zodat er in de toekomst geen enkele onafhankelijke natie het nog zou aandurven de uitslag van een referendum te erkennen -zeker als dat niet gunstig is voor de E.U of haar Amerikaanse peetvaders.

Als criminele dwergstaatjes- zoals Kosovo -zich afscheuren van hun Joegoslavisch moederland –en op deze manier een basis worden voor de V.S en de NAVO , ja dan is dat democratisch en aanvaardbaar, helemaal volgens de internationale wetten van de Amerikanen en van hen die hun slippen dragen.

Maar wanneer het volk van de Krim zich afkeert van het corrupte westen, dan  is dat toch niet te geloven, dat kan toch niet worden getolereerd, dat is ondemocratisch, dat is tegen alle wettelijke normen van de Amerikanen en hun Europese klerken ingaan.

Het plutocratisch narrenforum barst dan uit in verontwaardiging en afkeer.

Kijk, dat onze politieke klasse bestaat uit een bende halvegaren, uit kwibussen die denken dat ze Piet Piraat of Pandabeer zijn, dat is leuk als er hoogconjunctuur heerst en er geen oorlogsgevaar dreigt.Iedereen lacht al eens graag.

Het wordt iets heel anders wanneer onze economie en onze welvaart op een cruciaal punt staat- of wanneer er geostrategische tektonische scheuren in onze achtertuin dreigen die ons naar een bloedbad kunnen leiden.

Wanneer we dan clowns als leiders hebben-en dat is vandaag zo- dan moet men het ergste vrezen.

Voor hen zijn de tegenstellingen tussen wat we het ‘westen’ en het ‘Oosten’ zullen noemen niets meer en niks  minder  dan het voorwerp van een of andere format op T.V waar zij dan in kunnen optreden met hun kinderlijk verbalisme.

Een plezante boel, waar naar afloop iedereen weer de beste vriendjes met elkaar is en er niemand pijn of leed aan overhoudt.

De politieke clowns , zij die onze onafhankelijkheid hebben verkwanselt- denken dat ze kunnen meespelen met het geostrategische dominospel van de grote machten- van zij waar ze dienstbaar aan zijn.

Maar in tegenstelling tot de lolbroekerij waar ze in uitblinken op T.V zou het resultaat van de ‘echte’ geopolitieke strijd waar ze zich nu aan wagen wel eens pijn kunnen doen, een boel centen kunnen kosten ook.

En die zullen wij betalen, niet die clowns.

Je kan hen echter wel een signaal geven: geef een foertstem op 25 mei.

Een schop in de kont van de particratie en de huicheldemocratie.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter