Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Tuesday, 18 March 2014 14:25

VB-voorzitter Annemans: bange kwezel van een principeloze zwalppartij

Written by 

Gerolf Annemans de voorzitter van de enige echte “separatistische” partij van Vlaanderen fluit drie van zijn acolieten terug die op zuipbezoek naar de Krim waren afgezakt.

De voorzitter van de partij die, in het Belgische parlement dan nog, al x aantal jaren iedereen de kop zit af te zagen met de eis om uit de Belgische staat te treden, diezelfde separatist schrikt zich vandaag een breuk wanneer drie van zijn parlementsleden een volk zijn gaan steunen dat – in tegenstelling tot Vlaams-nationalisten hier – de daad bij het woord voegen. Hier in dit land hokken separatisten liever in de staatsstructuren van hun vijanden en laten ze zich daar dik voor betalen. Principes? Vergeet het maar.

Dat de Krim zich aansluit bij Rusland is blijkbaar voor de voorzitter van het VB een niet te pruimen piste. Wat wil je, de man is kandidaat voor een zitje in de EU-Sovjet. En de EU bureaucraten –  mijnheer de voorzitter zijn toekomstige collega's – zijn niet te spreken dat ze hun speeltje op de Krim kwijt zijn. Die onnozele halzen hadden gedacht dat ze die Russen vlug even dik bij hun ballen zouden hebben, denkend dat alle politieke leiders even lam en laf zijn als zijzelf – en het Russisch volk even futloos en politiek ongeïnteresseerd als het volk hier bij ons. Dat blijkt nu een afknapper.

Nochtans is Annemans er zelf niet vies van om stukken van een soeverein land aan vreemde machten weg te schenken – zonder referendum dan nog – zo heeft hij kortgeleden de wens van Marine Le Pen om Wallonië bij Frankrijk aan te hechten een interessante piste genoemd, een dwerg die zijn eigen land en volk verkoopt in ruil voor electorale steun van Madame Le Pen. Hoe goedkoop kan je zijn als partij? Dat manneke van het VB is blijkbaar vergeten dat er in Wallonië een paar honderdduizenden volksgenoten wonen die ons bloed delen … “Ius sanguinis” ... is het niet, kameraad Dewinter?  Men zou denken dat het VB vol zit met zatte nonkels (om van de tantes te zwijgen), niet alleen door Creyelmans comazuipen op de Krim, maar ook door een voorzitter die de annexatie van Wallonië door Frankrijk toejuicht.

En dan die kinderpraat, de reis van de drie volksvertegenwoordigers zou betaald zijn door Poetin himself, dat is dan voor Annemans onaanvaardbaar. Wie zou de reizen van Dewinter naar het beloofde land hebben betaald, en wie betaalt ‘Steden Tegen Islamisering’? En we zullen maar zwijgen over alle snoepreisjes van de top van de partij, Wein und Weiber inbegrepen, wie heeft die  allemaal betaald, de marsmannetjes misschien? En dat moet dan een partij voorstellen die zegt zich kritisch op te stellen tegen EU/NAVO en het atlantisme, met dergelijke primaire koude oorlogstaal dat Poetin buitenlandse reisjes betaalt om zijn zaak te steunen. Kan men zich nog meer in het slijk en de stront van de oorlogsstokers van het atlantisme wentelen, om zich toch maar door hen aanvaard te weten? Zo plat op de buik gaan voor een establishment van oorlogsstokers en EU-kapitalisten? En dat voor een partij die zich als anti-establishment wil profileren!

Een stem uitbrengen op een Europese kandidaat, dat is op zich al volksverraad. Maar een stem op Annemans uitbrengen, daar moet ge u eerst ladderzat voor gezopen hebben. Wanneer men zoiets nuchter doet, is dat onvergeeflijk.

 “Voorzitter van Vlaams Belang Gerolf Annemans reageert verontwaardigd op het bezoek van drie partijleden aan de Krim als verkiezingswaarnemers. ‘Zij zijn niet gezonden door de partij. Het is ook niet in overleg met ons gebeurd. Wij hebben daar niets te zoeken,’ zei Annemans maandagavond in Reyers Laat.”

Bron: De Standaard

 

Creyelman

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter