Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

Tuesday, 25 March 2014 16:49

Oekraïense nationalist wordt door pro-EU elite geliquideerd, zoals door ons voorspeld

Written by 

 

In de op deze blog verschenen 'Brief aan de kameraden van Maidan' stond reeds te lezen wat onze vrees was wanneer nationalisten zich laten opjutten door elites die een geheel andere agenda hebben dan de bevrijding van het volk, of hun strijd voor nationale onafhankelijkheid aan de belangen van transnationale elites koppelen zoals deze van de Oekraiense EU-aanhangers.

Dan wordt men alleen maar gebruikt om de agenda van die transnationale regimes vooruit te helpen, niet om het volk te bevrijden, maar om de belangen van het grootkapitaal waar te kunnen maken.

Zeker als men daarbij een switch wil maken buiten de geostrategische belangen van een buurstaat die veel meer voeling heeft met de regio dan de EU-elite ooit zal hebben.

Men gebruikt nationale krachten vaak om internationale doelstellingen te verwezenlijken, als me nu vandaag een Vlaamse staat vooropstelt bijvoorbeeld, dan versterkt men eerder de EU-staat omdat die op deze manier gemakkelijker de soevereiniteit van de nationale staat illegitiem en zwak maakt, en dus makkelijker te annexeren en op te slorpen binnen de Unie.

Het uiteindelijk resultaat zal niet alleen zijn dat de nationale staat wordt uitgehold en zwak gemaakt, maar dat de overblijvende regio als een zwak overblijfsel van die oude entiteit machteloos zal staan tegenover de superstaat die de Europese Unie is. En vooral niet als staat maar als regionaal gewest van de Unie zal worden erkend en behandeld.

Dat is waar de N-VA voor gekozen heeft, maar dat zijn geen nationalisten, zij zijn transnationale federalisten, deelstaataanhorigen. Niet van de Belgische staat maar van de Europese staat.

In de Oekraïne hebben nationalisten hun leven gegeven in de veronderstelling dat het ten dienst van het vaderland was, dat was niet zo.

Een revolutie heeft maar kans op slagen wanneer men de wapens -leger en politie- van de elite overneemt.

De macht komt nog altijd uit de loop van een geweer ( Mao ) niet uit beloftes tot deelname aan de macht van burgerlijke elites.

De Amerikanen hebben niet voor niks een topman van joodse origine aan het hoofd van de regering in Kiev geplaatst.

Het is nu overduidelijk dat de scherpschutters niet door de regering zijn ingezet maar dat het hoogstwaarschijnlijk om huurlingen van de pro-EU kliek gaat en dat Israëlische agenten de nationalsitische gelederen hadden geïnfiltreerd.

Hoe kon men dan denken dat men blijvend deel zou kunnen uitmaken van de transitie in dat land als men dat weet?

Misschien hebben de nationalisten in Kiev op het verkeerde paard gewed toen men - op aanstoken van het ‘westen' - de Russen als vijanden heeft gekozen?

 Het vermoorden van Oekrainse nationalisten zal niet door de Russen worden uitgevoerd en georganiseerd, maar door de huurlingen  van de EU, zoals nu te zien is met de moord op een nationalistisch leider daar.

 Want nationalisten zijn per definitie de vijanden van internationalisten en hun hang naar geglobaliseerde staten, die moeten dienen om binnen geglobaliseerde ‘markten’ te kunnen concurreren.

Hier in de eigen regio moet men dan ook de verontwaardiging over de uitspraken van Wilders en Dewinter over Marokkanen en vreemdelingen die door de elites worden geuit niet al te ernstig nemen.

Die verontwaardiging gaat hem niet over Marokkanen, ze moet dienen om de euro kritische stemmen (hoe zwak ze ook zijn vanwege het VB en PVV ) de mond te snoeren.

De EU-elite zal niet aarzelen om partijen zoals de PVV en het VB van de kaart te vegen als die in de weg van de Unie staan

Niet uit liefde voor de vreemdeling, want dat is in hun ogen ook alleen maar werk- en consumptie-vee, net zoals de rest van de grote massa.

Wie zich tegen het bestaan van de Unie keert, die kan zich maar best versterken met volkssteun .Parlementaire spelletjes zullen dan niet meer aan de orde zijn.

Daarom dat ik niet echt geloof in burgerlijke euro kritische partijen, zij hebben niet de nodige ballen aan hun lijf, en niet het personeel dat het gevecht aandurft.We hebben trouwens geen euro kritische partijen nodig, wel anti-E.U partijen.

--------------------------------------------------------

Een prominente Oekraïense ultranationalist is in het westen van Oekraïne door de politie doodgeschoten, melden de Oekraïense autoriteiten.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken verklaarde dat Aleksandr Moesitsjko gedood is door speciale strijdkrachten toen hij probeerde te ontsnappen uit een café in de westerse regio Rivne. Volgens het ministerie opende hij eerst het vuur, waarop de agenten terugschoten.

Bij de operatie werden naargelang de getuigen drie of vijf andere leden van deultranationalistische groep Pravy Sektor (Rechtse Sector) opgepakt en een politieagent verwond. Lokale media berichtten dat Moesitsjko werd overmeesterd en dan met schoten in de borst werd afgemaakt.

Moesitsjko zou in de jaren negentig in de Tsjetsjeense burgeroorlog tegen de pro-Russische troepen gevochten hebben. Moskou vaardigde een internationaal arrestatiebevel tegen hem uit. In Oekraïne liepen verschillende gerechtelijke onderzoeken tegen de man.

Moesitsjko was als coördinator van de Rechtse Sector in het westen van de ex-Sovjetrepubliek bevoegd voor de mobilisatie van nieuwe eenheden van de paramilitaire organisatie. De groep speelde een prominente rol in de antiregeringsprotesten

Bron: De Standaard

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter