Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 September 2017

Thursday, 03 April 2014 10:30

Dewinter debatteert met marginaal in drug BMW: Rabbi Jacob en Mohamed Snotmuil tot vermaak van de burgerij

Written by 

 

Dewinter vecht straks verbaal robbertje uit met 'Bear Grills'

 

 
 

 

Rachid Abourig -beter bekend als 'Bear Grills van Antwaarpe'- heeft de voorbije weken al danig van zich laten spreken. Van achter het stuur van zijn BMW geeft de 36-jarige Marokkaanse Antwerpenaar steevast zijn ongezouten mening op de actualiteit, en dat in plat Antwerps. Zo maakte hij onder meer al de komst van de twee panda's naar Pari Daiza met de grond gelijk en besloot hij om "vuile rotten hond" Filip Dewinter te vergeven. De 'goede raad' om met politiek te stoppen en een café te openen kreeg de Vlaams Belang-kopman er gratis bovenop.

Dewinter diende hem -biertje in de hand- al eens van antwoord, maar nu gaan beide tenoren nog een stapje verder. Straks zullen ze elkaar in de fameuze BMW treffen voor "een klappeke". "Wedden dat het een lange rit wordt? Binnenkort op YouTube!", staat er te lezen op het Twitterprofiel van de politicus. Als dat maar goed afloopt...

Bron: De Morgen

Eddy Hermy

De naam kent verder een bewogen geschiedenis. Ooit was Eddy Hermy de jongste vakbondsdelegee van het land, later actief in diverse organisaties. Hij heeft consequent de dissidente rol opgenomen namens het proletariaat, wat hem vaak niet in dank werd afgenomen. Afgezien van dat dit Eddy Hermy tot een van de meest controversiële figuren van het land maakt, heeft hij er zelden naast gezeten. Zijn voorspellingen over de EU, de N-VA en de economische crisis zijn de laatste jaren allemaal uitgekomen.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter