Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Thursday, 24 April 2014 16:59

Hoeveel is uw stem waard: absoluut niks

Written by 
 

 

Na de Europese verkiezingen in mei komt er een Europese top over asiel en migratie die ons een perspectief op lange termijn moet geven.

 ( lees: er zal worden beslist over  hoeveel vreemdelingen -van niet Europese afkomst-elk land zal moeten opnemen binnen  de E.U-nvdr )

We houden de top bewust na de verkiezingen, om het thema niet in de campagne te brengen.

  ( lees: om de bevolking niet vooraf op de hoogte te brengen van de wil vanuit de E.U elite om honderdduizenden buiten-Europese vreemdelingen naar hier te halen- nvdr)

Deze mededelingen komen van E.U tsaar Herman Van Rompuy en moeten de echte agenda van de E.U elite verborgen houden tot na de verkiezingen.

Dit wetende:waarom zou men dan stemmen op een E.U kandidaat?

Als men een dergelijk belangrijk thema ( het maakt van de E.U niet alleen een veelvolkerenstaat maar zal daar bovenop de Europese etnische samenstelling nog ingrijpender veranderen) wat is dan de zin om u stem te geven aan die bende.

Elke stem op een E.U kandidaat kan alleen maar de elite bevestigen in haar wil om een staat op te bouwen die louter tot doel heeft de Europese elites de kans te geven om te gaan concurreren op de wereldmarkt -ze zal daarbij imperialistische aspiraties nastreven- kijk naar het conflict rond Oekraïne.

Dat is waar u stem voor moet dienen, voor de rest hebt u absoluut niks in de pap te brokken, het eigen land verdwenen, eigen volk versmoord door massa-immigratie.

Zo zijn we weerloos overgeleverd aan het grootkapitaal en aan hun veelvolkerenstaat ,levend in een moeras van etnische verdeeldheid en conflict.

Niet op een E.U. lijst stemmen is daarom een daad van verzet , van patriotisme zelfs, en of uw land nu Vlaanderen ,België of Delta-Unie noemt , het maakt geen verschil.

Men zegt dat de oude tegenstellingen niet meer bestaan, dat wil men maar al te graag de massa wijsmaken.

Maar de tegenstelling links -rechts waren nooit zo levendig als vandaag, net als de tegenstelling natie-staat versus internationalisme omdat het hier een verlengde van de links-rechts tegenstelling betreft.

Dat het ook de ideologische basis voor het transnationaal-imperiaal- kapitalisme betekend doet niks af aan deze stelling.

De keuze tussen een ultra liberale maar amorfe samenleving waar geld en consumptie alles overheerst -dan wel die voor een staat waar cultuur ,religie en etnische volksaard het samenleven -en de waarden-bepalen, daar gaat het over.

Waar solidarisme voortspruit uit volks- aanhorigheid - gedeelde cultuur tegenover een vaag begip over solidariteit staat.

Dat is de keuze tussen links en rechts, tussen transnationaal of nationaal.

En vermits links voor het transnationaal verhaal kiest,kiest zij in feite voor een ultraliberaal project van de Europese elite ,voor een in essentie links verhaal minus de wil om sociale verdeelsleutels te hanteren.

Dat links in die val loopt , dat is hun verantwoordelijkheid.

Maar die fout mag een solidaristisch-nationalist nooit maken.

Kritisch zijn tegenover links en ultra-liberalisme (zoals de eurosceptici doen) is geen optie, wij moeten er tegen zijn, dat is de enige echte optie.

Je kan ook kritisch zijn over het feit dat je rechten worden verkracht, maar intussen gaat de verkrachting wel door, wat heb je daar aan.

Zelfmedelijden ?

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter