Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Monday, 28 April 2014 18:05

Als de peilingen voor het VB uitkomen zullen de hyena's het overblijvende karkas verslinden

Written by 
 

 

De verklaringen van Jozef De Witte van het' Interfederaal Vervolgingscentrum  Andersdenkenden' laat geen twijfel bestaan.

Als het algemeen belang -bedoelt worden de belangen van de elite die vreemdelingen invoerd- het vereist dan zullen wij optreden tegen het Vlaams Belang zo zegt hij in de krant De Morgen.

Vandaag is het volgens hem niet opportuun om de partij te vervolgen, maar als de tijd rijp is dan staan we klaar met materiaal - vandaag blijkbaar niet strafbaar -toch  een strafbaar karakter te geven en tot vervolging over te gaan.

Iets in de aard van de Hitler/ Stalin-regimes- waar men ook constant dossiers voorbereide tegen opposanten, die dan ten gepaste tijde -wanneer het de algemene belangen van de dictators ten goede kwam- uit de kast werden gehaald en waarmee men dan schow -processen kon laten opvoeren.

De hypocrisie van de mensen die de gedachtengestapo van dit Interfederaal Gelijkekansencentrum bemannen is zo stuitend dat men er bijna misselijk van word.

Het is hetzelfde soort crapuul dat zich afvraagd waarom de burger zich afkeer van de politiek, terwijl zij zelf aan de basis liggen van die afkeer bij het publiek .

Als men politieke tegenstander vervolgd om hun mening waarom organiseerd de elite dan nog verkiezingen?

Waarom durven ze niet gewoon de macht onder elkaar verdelen zoals ze dat aan de top van de Europese Unie doen.

(Zijn ze bang voor een Maidan, ze zijn daar anders toch  tuk op-  wanneer het zich in andere landen voordoet tenminste ).

Het voordeel zou zijn dat we dan weten dat we onze bek moeten houden- zoals tijdens de bezetting.

Als de peilingen voor het VB mochten klopen met de realiteit op 25 mei ,dan mag men er gif op nemen dat de hyena's van het regime het overblijvende karkas van die partij zullen verslinden.

De leiders van het VB hebben lang gedacht dat ze het spelletje dat 'democratie' heet rustig konden blijven spelen tot in de eeuwigheid.

Deze illusie zullen de verkrachters van de vrijheid en hun vervolgingscentrum bij slechte stemresultaten van het VB zo uit het hoofd van ieder opposant slaan.

Dat zal dan het resultaat zijn van een houding van onverschiligheid vanuit deze partij wanneer gewone burgers in het verleden door het Gestapo centrum werden afgemaakt.

Ik zal  geen leedvermaak koesteren, maar medelijden hebben .

------------------------------------------------------------------------

Het Vlaams Belang heeft vandaag het internetspel 'Minder Minder Minder' gelanceerd. Onder het motto 'Minder islam, minder immigratie en minder criminelen' moet de speler zoveel mogelijk punten scoren door vliegende moslimterroristen uit te schakelen. "Dit is niet meer dan een poging om de campagne alsnog van de grond te krijgen", reageert het Interfederaal Gelijkekansencentrum

Het spel verwijst naar Nederlandse PVV-aanhangers die na de gemeenteraadsverkiezingen riepen om "minder, minder, minder" Marokkanen in Nederland. In het spel van het Vlaams Belang is het de bedoeling met een knuppel criminelen en moslimterroristen uit te schakelen, met een vliegenmepper politici te raken die als bromvliegen zijn afgebeeld en moskeeën met een stopbord tegen te houden.

Jozef De Witte, directeur van het Interfederaal Gelijkekansencentrum, ziet hierin niet meer dan een poging om de campagne ondanks de slechte peilingen alsnog van de grond te krijgen. "Het Vlaams Belang zal van alles en nog wat verzinnen om media-aandacht te krijgen", zegt hij. "Ze zouden niet liever hebben dan dat wij opnieuw een rechtzaak beginnen. Want dat zou hen opnieuw in een slachtofferrol duwen, wat hen stemmen zou opleveren."

Het Interfederaal Gelijkekansencentrum is echter niet van plan meteen naar de rechter te stappen. "Het is voor ons belangrijk dat we het algemeen belang bevorderen", zegt De Witte. "Op dit moment is het niet in het algemeen belang om het Vlaams Belang meer aandacht te geven dan strikt noodzakelijk. Wel houden we nauwgezet elke zaak bij die ons gemeld wordt. Wanneer we voldoende elementen hebben en wanneer wij denken dat het opportuun is, zullen we ons dossier voorleggen aan de rechter."

Of het internetspel juridisch steekhoudt, kon De Witte niet zeggen. "Elke rechter moet dit op zichzelf beoordelen."

Bron:De Morgen

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter