Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Sunday, 04 May 2014 11:20

Wat doet de elite om de grootste bankroof ooit in de doofpot te stoppen: het spook van anti-semitisme uit de kas halen

Written by 

  

  

 

Amerikaans Joodse Bankiers en andere Joodse lobbygroepen willen multicultureel congres van beweging   'Debout les Belges ' dat vandaag zou doorgaan in Brussel verbieden.

De burgemeesters van Brussel -meestal socialisten- steunen de eis van de bankiers en van andere Joodse lobbygroepen om op deze manier een optreden van  stand -up comedian Dieudonné M'Bala M'Bala onmogelijk te maken.

Het racisme van links en de Joodse lobby tegen minderheidsgroepen in ons land is daarmee meer dan voldoende aangetoont.

Maar wie we niet horen is  het anti-racisme centrum , je moet niet vragen hoe die bepaalde bevolkingsgroepen in ons land haten.

Ze haten het eigen blanke volk ,maar haten evenzeer  vreemde bevolkingsgroepen die niet braaf de politiek van de door banken en kapitaal omgekochte politieke elite volgen.

Het geïnstitutionaliseerde racisme komt niet van oppositiegroepen en patriotten die opkomen voor de vrijheid van mening , maar komt van een elite die het volk de mond wil snoeren om  zo iedereen onder de duim te kunnen houden.

Dat terwijl we de grootse hold-up op ons bankensysteem nog aan het verwerken zijn -waar we nog decenia voor zullen moeten betalen- dat terwijl de politieke elite in de volgende 5 jaar de bevolking zal beroven van haar sociale welvaartsstaat, dat terwijl we miljarden aan schulden -gemaakt door de elite- zullen moeten afbetalen, dat terwijl onze economie ons werdt ontstolen en naar het buitenland werd verplaatst.

Wat kan er dan meer nuttig - om als afleidingsmaneuver te dienen- zijn het spook van het anti-semitisme  weer boven te halen en daarmee andere bevolkingsgroepen te stigmatiseren?

Dat is wat liberale schijt-democraten altijd doen.

Het volk de mond proberen toe te slaan

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter