Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Thursday, 22 May 2014 09:44

Stemmen op een E.U kandidaat is een daad van landverraad !!

Written by 

 

 

Bent u voor het behoud van soevereiniteit van ons land- of dat nu België of Vlaanderen is- stem dan niet op een E.U kandidaat, zo pleeg je effectief een daad van verzet tegen de superstaat.

Zij die zeggen kritisch te staan tegenover de E.U dictatuur maar zich toch kandidaat stellen om in dat systeem mee te draaien ,hen kan je vergelijken met de communisten uit de bezette landen  in de tijd van de USSR. Zij vertegenwoordigden hun land in Moskou door in het Sovjetparlement te zetelen, zo de Sovjetstaat- maar ook de bezetting van hun land in stand hielpen houden.

Zo hielpen deze -soms kritische- communisten mee aan de onderdrukking van het eigen volk en de onderwerping van de eigen natie.

Stem dus niet op een Europese kandidaat, het is landverraad, het instaleren van een dictatuur van het Europese grootkapitaal.

Vrede zal het ons niet brengen, niet in de laatste plaats omdat de belangen van Engeland-Duitsland en Frankrijk- om de hegemonie in Europa door deze unie op lange termijn niet zullen volstaan.

Dat bewijst het succes van de UKIP nu reeds, evenals het niet deelnemen aan de euro door Groot-Brittannië , als ook  hun eeuwig bondgenootschap met de USA- dat de E.U als economische rivaal ziet.

Europa een vredesproject ? Vergeet het maar

Kijk naar het oorlogsgestook in de Oekraïne en de Krim, waar Europa de Russen in de armen van de Chinezen heeft gedreven

Wat ons zal verplichten om gas en olie van de Amerikanen te kopen, die nu olieboringen uitvoeren voor de kust van Israel.

Onafhankelijkheid ? Vergeet het maar

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter