Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday20 February 2019

Tuesday, 03 June 2014 10:37

Europese elite creëert gangster staat

Written by 

 

 

De europese elite wil dat vanaf nu geld afkomstig  uit criminele activiteiten- in rekening wordt gebracht voor het vaststellen van het BBP ( bruto binnenlands product ) van landen binnen de Unie.Zo probeert de E.U elite de schijn op te wekken dat er weer groei in de economie zit.

De waarheid is echter dat dit 'crimineel' geld reeds in de markt aanwezig is en dat het opnemen van deze cijfers niets veranderen aan de economische toestand van werkloosheid , geldcreatie, cashflow , begrotingstekorten enz..

Nu reeds wordt ook immigratie, legale en illegale  ( via consumptie en dergelijke) reeds bij de vaststellen van het BBP mee in rekening genomen.Het is gewoonweg een opleuken van de cijfertjes.

Maar het toont één ding overduidelijk aan: namelijk dat de Euopese Unie  steeds meer een gangsters staat in wording is.

Binnenkort kan de Unie misschien beginnen met reclame te maken voor druggebruik en hoerenlopen, reclame maken voor immigratie ( wat ze antiracisme noemen) doet ze al volop.

Als daarmee het BBP maar omhoog gaat en de illusie gewekt van een welvarend Europa.

Gebouwd op schulden , sociale afbraak en ( niet te vergeten) massa-immigratie

----------------------------------------------------------------

Regeringen worden de hoer van het kapitalisme

De Britse overheid heeft aangekondigd de drugshandel voortaan mee te nemen in het berekenen van de economische groei. Drugshandel en prostitutie leveren een bijdrage van circa 10 miljard pond (12,3 miljard euro) aan de Britse economie.

De Europese Commissie in Brussel kwam al eerder tot deze richtlijn om de groei van de economie op te leuken met de economische waarde van criminele activiteiten. Ook de economische waarde van prostitutie, al dan niet illegaal worden daarin meegenomen. Inmiddels hebben Estland, Oostenrijk, Slovenië, Finland, Zweden en Noorwegen, als niet EU-land, deze richtlijn al toegepast. De financiële kwantificering van alle misdaad binnen een land meenemen in de economische groeicijfers is de volgende stap. Wat let Italië en Spanje om hun zwarte economie, die 25 procent deel uitmaakt van de totale economie, eveneens mee te laten tellen in de nationale groeicijfers?

Bron: Goudportal.nl

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter