Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Monday, 16 June 2014 11:13

Links racistisch, die deugnieten toch en ze menen het zo goed

Written by 

 

Linkse,  Ludo De Brabander is voor de Joden de racistische Zwarte Piet van de maand, zo krijgt hij een antiracisme koekje van eigen deeg in de maag gesplitst. Hoe voelt dat jongens, even zelf  proeven van de terreur van de methoden  van het AFF, maar dan in de Joodse versie ??Zou links de eigen smeerlapperij ( nationalistische mensen stigmatiseren als racist) nu nog altijd even leuk vinden.

Of zijn het ezels die maar tegen de verkeerde steen blijven trappen? Dat laatste is (spijtig) het meest waarschijnlijk scenario.

 

 

Vredesactivist dient klacht in tegen medewerker Joods Actueel.

 

Ludo De Brabander van Vrede vzw dient een klacht in wegens laster en eerroof tegen Guido Joris, een redacteur bij het blad Joods Actueel. ‘Ik ben de vele haatmails waarin ik een racist en een antisemiet genoemd word beu’, zegt De Brabander in De Morgen.

Joris reageert dat hij uitkijkt naar de klacht. ‘Dan dien ik ook een klacht in en kan ik aantonen dat De Brabander een racist is. Hij en zijn door uiterst links gesubsidieerde bewegingen zijn tegen de staat Israël en dat is antisemitisch en racistisch.’

De Brabander is woordvoerder van Vrede vzw en een van de meest openlijke critici van Israëls acties en politiek tegenover de Palestijnen. ‘Onze steun aan de Palestijnen en kritiek op de staat Israël worden verdraaid tot antisemitisme en racisme’, zegt hij.

Michaël Freilich, de hoofdredacteur van Joods Actueel, is niet van plan de medewerking met Joris op te blazen. ‘Joris is een vrijwillige medewerker en dit zijn privémails

Bron/ De Standaard

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter