Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Wednesday, 25 June 2014 15:14

VIER heeft klacht aan zijn been na jodengrappen van Alex Agnew, het uitverkoren volk is weer kwaad

Written by 

 

 

 

Onze Joodse protestburgers zijn weer in alle staten van verontwaardiging, zij vinden dat lachen en grappen maken iets is dat exclusief aan hen is voorbehouden ,zij ,de leden van het uitverkoren volk mogen dan ook andere godsdiensten als achterlijk wegzetten .Andere mensen en volkeren, zij die twijfelen aan hun status van uitverkoren volk mogen ook weggezet als dom - of zijn volgens hen besmet met bruin gedachtengoed, wat op hetzelfde neerkomt, maar efficiënter is om zo hun tegenstander er mee kapot te maken.Wanneer men de bezetting van Palestijns gebied aanklaagt, dan is men volgens onze Joodse medeburgers onverdraagzaam , wordt men verketterd als antisemiet ( nota bene een raskenmerk dat veel joden met Palestijnse  delen, maar wie maalt er nu om dergelijk details, zeker de joden niet want die vinden hun Palestijnse rasgenoten duidelijk inferieur.Daarom zijn Joodse Semieten niet te beroerd om andere ( Palestijnse ) Semieten te onderdrukken en elke dag op geweld te vergasten, hen werkloos te maken, hun huizen af te breken, af te branden , te bombarderen, en hun vrouwen te bespuwen op straat.En niet te vergeten ,er praktijken op na te houden, zoals het bouwen van een muur rond een getto zoals dat van Warschau tijdens de tweede wereldoorlog , om zo mensen uit de rest van de stad en land te houden.

Allemaal in de naam van God ( maar toch vooral omwille van landroof ,en omwille van economische en sociale apartheid… iets wat Joden ten strengste veroordelen als anderen hetzelfde doen in hun eigen land, de joodse moraal is rekbaar.

Wie het verhaal van Naftali Aronovitsj Frenkel kent (de man die de Goelag ’s voor Stalin heeft geperfectioneerd ) weet hoe rekbaar de joodse moraal is. Aronovitsj Frenkel maakte van de sovjetconcentratiekampen een winstgevende business nog voor de SS op het idee kwam, die namen pas later deze methoden over. Al ooit iets van gelezen in onze pers daarover , neen natuurlijk niet. Zelfcensuur en pure domheid van onze pseudo intellectuele klasse van pers en politiek . Al joodse kritiek of enig mea culpa gehoor over het feit dat een Jood dergelijke gruwel mee organiseerde, ben je gek. VERBOTEN.

Bezetting, onderdrukking, uitsluiten van beroeps toegang voor Palestijnen, vervolging omwille van ras of geloof, verdringen van Palestijnse mensen naar open concentratiekampen .Waar hebben we deze mechanismen nog gezien, neen inderdaad niks om mee te lachen. Wanneer zal men mensen ,zij die deze volksvernietiging ontkennen of minimaliseren , negationisten dus, voor de rechtbank brengen. Voor de ontkenning van sociale ja zelfs fysieke – door de erbarmelijke omstandigheden in de kampen van vluchtelingen-genocide gepleegd door Israël.Daarbij vergeleken zijn de grappen van Alex Agnew klein bier, en is het geloei van de joodse gemeenschap super hypocriet.

Maar het past in de tijdsgeest, mediafiguren die met krijt op hun muur het woord ‘Negers’ kalken omdat ze dit woord als discriminerend beschouwen voor hun echtgenote die een…. negerin is , waarop media en politiek weer van hun tak kunnen maken over het stoute 'eigen volk' dat verdraagzaam moet worden.

Linkse en burgerlijke petit –bourgeois die Zwarte Piet niet langer zwart willen omdat … ja waarom eigenlijk,want hij is al jaren zwart. Linkse kunstenaars die een linkse krant voor racistisch verwijten omdat ze Obama als belachelijk wegzetten, wie begrijpt dat zootje mierenneukers. En natuurlijk al diegenen  die grappenmakers en komieken op de brandstapel willen omdat zij … grappen maken.VERBOTEN.

De verzuurde maatschappij , een product van links en van de ontspoorde kleinburgerij uit de kunstwereld en media .De verzuurden vanuit de minderheden, van zij die nooit genoeg hebben en steeds meer hun wil aan ons –de meerderheid-willen opleggen.

Datzelfde volkje noemt zich anderzijds nochtans voorstander van vrije meningsuiting , gaan tekeer wanneer Al -SISI  in Egypte een paar leden van de mediakliek opsluit.Dan schreeuwen ze moord en brand ,dat er niet mag getornd aan hun vrijheid van mening. Dat is heilig, een democratisch principe en al de rest van het gelul.

Terwijl deze mensen er in eigen land radicale voorstanders van zijn, om zij die een eigen mening verkondigen te laten veroordelen door rechtbanken, die het rechtvaardigen dat medeburgers van hun burgerrechten worden beroofd omdat ze durven vrij te praten.

Zot zijn doet geen pijn zegt men, het is te hopen voor hen, want knettergek zijn ze anders wel ,die schijn-democraten.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter