Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Thursday, 10 July 2014 20:43

11 juli in multiculland, er valt niks te vieren in dit land

Written by 

 

De strijders die vanuit Europa en ons land vertrekken naar Syrië ,om daar te gaan moorden ( niet te vergeten nu ook naar Irak ) doen dat volgens onze politieke kwakzalvers omdat ze bij ons/ door ons worden gediscrimineerd. Ze doen dat omdat ze hier door racisme worden geplaagd, hun cultuur vernedert en bespot .Omdat de lessen op onze scholen te moeilijk voor ze zijn ook , vanwege hun culturele achtergrond –we moeten het hen niet zo moeilijk maken luidt het gekwaak van de progressieve ganzen – want dat frustreert die gasten, mag je niet doen, foute boel , lijkt op vreemdelingen pesten.Want –zo  hebben onze liberale  democraten ontdekt- door al die discriminatie krijgen die cultureel achtergestelde jongens en meisjes niet de jobs die ze zo graag hadden gewild. Dat mag je die brave gasten niet aandoen, ze zijn zo licht geraakt mijnheer, rap kwaad ook.

De burgemeester van Mechelen heeft dan ook voorgesteld om mensen aan te werven  bij de politie van vreemde origine , ze als politieambtenaren te betalen ook, maar zonder dat ze over de vereiste diploma’s beschikken, terwijl  die agenten in dienst zijn kunnen ze verder studeren tot ze ‘ooit’ de vereiste diploma  hebben behaald . Dat men daar nooit eerder aan heeft gedacht, geniaal. Alle vacatures  voor knelpuntberoepen zouden op deze manier van vandaag op morgen zijn ingevuld.Waarom ook niet advocaten laten pleiten voor de rechtbank en ditook  zonder diploma, ze kunnen daarnaast avondschool volgen, of doktertje of apotheker spelen zonder diploma, de praktijk is toch altijd ietsje leerrijker dan theorie. En als er al eens iets misgaat , voor het lukken van een harmonieuze multiculturele maatschappij moet je nu eenmaal offers brengen. Ook kunnen we voortaan  architecten van vreemde origine zonder de vereiste diploma’s  sociale woonwijken laten ontwerpen, hoe het juist moet,dat leren ze later wel op school, mogelijks na het instorten van de boel. Ja het liberalisme aanbid het positivisme , het is dan ook voor hen een moral duty . De catastrofes die daaruit voortkomen  laat je wel betalen door de bevolking, je mag moral duty nu ook niet te letterlijk nemen.

Syriëstrijders van bij ons zouden – dat is wel nergens onderzocht nog  bewezen  maar de politieke elite gebruikt het toch maar als goedkope smoes -tot de armere bevolkingsgroepen van ons land behoren. De armoede ,de achteruitstelling, het vermeende racisme van kwaadwillige duivelse autochtonen , de vernederingen die hun geloof moet ondergaan - er staat nochtans in elke Vlaamse wijk een moskee-maar desondanks  zou dit alles deze ‘jongeren’ toch hebben geradicaliseerd en uiteindelijk naar het gebruik van wapens hebben gedreven.Om het kort te zeggen, dat tientallen Belgische individuen van vreemde komaf in het buitenland mensen gaan vermoorden ,dat  is de schuld van u en ik. Wij zijn de onrechtstreekse aanstokers van het geweld  dat die gasten ginder gaan plegen, wij hebben hen daartoe gedreven. In die zin zijn zij compleet onschuldig te pleiten, dit volgens de liberale en communistische doctrine, want beiden hangen de theorie van de sociale achtergrond aan. Je sociaal milieu bepaalt je denken en handelen. Zeer progressief die lui, een eeuw ten achter maar toch grote praatjes.

En dus is er een oplossing voor het probleem ,door social  engineering, voor hen- die met bloed aan hun poten- terugkeren naar de Belgische multiculturele moederschoot ,wil de politieke elite die gasten een goed betaalde job geven, zonder dat ze de vereiste diploma’s of kennis hebben, laat hen toch niet die lange jaren school lopen, dat kunnen zij cultureel niet aan. Dat lijkt op dwang van de blanke man. Dat liedje kennen we al, liever nog zou men het niveau van het onderwijs helemaal naar beneden willen bijstellen, maar daar moeten de geesten nog rijpen.

Wil iemand met sluier ,of naakt , achter een loket klanten bedienen, laat doen, want cultureel zijn sommigen mensen licht geraakt en voelen elke weigering van hun fantasieën aan als discriminatie en de ontkenning van hun eigenheid.  In Mechelen kan het allemaal, waarom er dan nog Syriëstrijders uit die stad vertrekken is een raadsel, wie zou nu willen weggaan uit dergelijk  tolerant walhalla , het lijkt bijna op een kalifaat,  met een dikke kalief aan de macht die Somers heet. Hij beweert tenslotte van zichzelf dat hij een allochtoon is.

Maar de vraag die als een dwangbuis om ons blijft gekneld is de volgende, zal dat allemaal helpen om die gasten (en ook meisjes) af te houden om te gaan moorden in het buitenland? Of om hier aanslagen te plegen als ze terugkomen naar ons fantasialand.Er is enkele dagen geleden een moslimmeisje van 14 jaar opgepakt in Nederland dat naar Syrië wou vertrekken, deed die dat omdat ze al zo getraumatiseerd  was door de jarenlange uitsluiting op de arbeidsmarkt , of geradicaliseerd door racisme en discriminatie die ze had moeten ondergaan in Nederland , kan dat. Dat lijkt toch té gek voor woorden. Een puber van 14.

En wat de tolerantie van die gasten betreft , die ‘strijders’ gaan niet naar Syrië of Irak om de Islam te verdedigen, neen ze gaan naar ginder om andere Islamieten de keel over te snijden. Om ketters in de fik te gaan steken met andere woorden. Zeer vooruitstrevend is dat , bijna postmodern. Is het bij hen ook een moral duty die hen drijft.Ja dan moeten we daar begrip voor opbrengen zeker. Want gek zijn doet geen pijn kijk naar mensen zoals Somers.Er speelt echter geen culturele verdraagzaamheid die aan de basis ligt bij hun vertrek naar ginder, wil tot moord en wil tot geweld vanwege culturele ( religieuze ) motieven is de drijfveer. Wat zijn ze lief mijnheer.En vermits er in ons land veel andersgelovigen wonen , hoe ga je die geradicaliseerde individuen  er van afbrengen geweld te gebruiken tegen andere moslims ,laat staan tegen niet moslims in ons land zoals u en ik als ze terugkomen.

Ze sociaal en economisch pamperen met jobs en geld, wat niet eens aan de basis ligt van hun motivatie om te gaan vechten zal dus niet veel uithalen.Ik hoorde een Belgische strijder op een youtube  filmpje beweren dat hij vocht met het vooruitzicht op het krijgen van 72 maagden.Zullen we –om die gasten kalm te houden al ze terugkeren- verkrachting uit de strafwet halen - dan kunnen ze hier die 72 maagden binnen doen.Want dat is waarom ze (onder andere) daarnaartoe zijn gaan, en hoe ver wil de liberale en linkse burgerij gaan om hen tot het bekomen van dit doel in ons land tegemoet te komen.

Misschien zou het veiliger voor ons zijn mochten we onze politieke elite de handen afsnijden.Voor ze ons slachtofferen aan die moordenaars.

Toch een mooie 11 juli gewenst, dit ondanks het feit dat er niks te vieren valt.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter