Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Monday, 14 July 2014 11:23

Politieman met de dood bedreigd door politiemensen, kan alleen in landen als Colombia,Mexico...en België

Written by 

 

 

Vakbondsman politie met dood bedreigd

Rudy Callewaert heeft een klacht ingediend bij comité P wegens bedreigingen. Dat melden Het Nieuwsblad, Gazet Van Antwerpen en Het Belang Van Limburg. De man wordt gezocht nadat duizenden agenten hun pensioen uitgesteld zagen door een rechtszaak die hij aanspande bij het Grondwettelijk Hof.
Callewaert spande het proces aan namens Sypol en de Koninklijke Kring van Officieren van de Lokale Politie van Antwerpen omdat bepaalde officieren binnen de geïntegreerde politie niet op vervroegd pensioen konden gaan.,MexiIn plaats van de ongelijkheid op te heffen, oordeelde het Grondwettelijk Hof eind vorige week echter dat het gunstiger regime voor politiemensen volledig geschrapt moest worden. Veel politiemannen zullen daardoor tot acht jaar langer moeten werken voor ze met pensioen kunnen gaan.

‘Ik heb vanalles over mij heen gekregen, via mail, per sms of op mijn voicemail’, onthult Callewaert nu. ‘Ook doodsbedreigingen.’ Daarom stapt hij maandag met een klacht naar het Comité P., het controleorgaan voor de politiediensten.

Bron: De standaard

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter