Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Wednesday, 16 July 2014 10:43

N-VA hardliner Francken doet broek af voor zigeuners,had u iets anders verwacht?

Written by 

 

Zigeuners worden gemarteld door DJ, N-VA protesteerd tegen dergelijk inhumaan geweld

 

 Theo Francken van de N-VA ,die inzake immigratie altijd het meest van zijn tak maakt ,de man van de harde lijn ook …blijkt in feite een zigeunerfan te zijn. Zo doet de(N-VA) in navolging van alle burgerlijke partijen de broek af voor wetsovertreders en wildparkeerders, geen pardon echter voor een autochtone wildplasser , daarvoor bestaan GAS boetes. Tolerantie moet niet voor iedereen , zeker niet voor het eigen volk gelden, tot waar zou ons dat leiden. Tot een onafhankelijke staat waar de burgers vrij zijn van de Belgische kleinzielige bemoeizucht misschien? Neen ,neen met Franken en de (N-VA) zijn we verzekert van meer van hetzelfde. De Belgische politieke elite doet al jaren de broek af voor vreemdelingen en zigeunerbendes (moeten we ze-politiek correct zigeunerfamilies noemen) de Sp.a  burgermester Gino Debroux van Landen noemt in ieder geval de hoofdman van de zigeuners die in zijn gemeente zijn neergestreken…een bendeleider, staat letterlijk  zo in de krant. Zijn andere mensen hun burgerechten voor ontnomen... zo iets kwaads over deze lieverdjes zeggen.Zeker nu ze door een Dj werden gemarteld en mishandelt met gebruik van popmuziek, moet je niet vragen hoe bezoekers van Tomorrowland door die DJ's worden mishandelt.En die jongeren hebben daar ook voor betaald, net als die zigeuners voor dat plein betaald hebben...zeggen ze. 

Waar blijft de verontwaardiging van Theo FRANCKEN en zijn N-VA om mischandeling van jongeren aan te klagen op muziekfestivals.Een schande is het. zijn onze jongeren soms minderwaardig aan zigeuners?Deze etische kwestie moet worden gesteld, ze kan niet wachten tot de nieuwe regering samengesteld is uit de bende van Francken en co.We eisen nu een parlementaire bijeenkomst terzake ,  een soorttement barbeque bijvoorbeeld.Dan braden we dat varkentje.

Die inwoners van Gaza weten niet hoe gelukkig ze zijn dat ze in Palestina en niet hier in Vlaanderen wonen. Dat is hier zo wreed racistisch jong, niet te vatten, daartegenover is Gaza een paradijs. Waarom vraagt u,omdat de joden daar het interplanetair humanisme bewaken,daarom. Hier in Vlaanderen worden zigeuners en vreemdelingen -in het algemeen- met de zware middelen aangepakt ,dit door middel van nazibeulen die voor DJ spelen. Het fascisme is overal.Dit ondanks de niet aflatende inzet van het antiracistisch bezigheidcentrum Dewitte.

In Gaza worden Palestijnen daarintegen aangenaam (vergast) –oei.. moet verrast zijn - op humanitaire bombardementen met splinterbommen en ander liefdadigheidsspul van joodse wereldhumanisten uit het vredesparadijs Israël. Die moeten geen halve maatregelen met DJ’s die muziek op mensen afvuren, zo wreed zijn Joden niet. Ze verbieden zelfs hun zonen en dochters  om naar Tomorrowland te gaan, dit vanwege inhumaan geweld op de oorvliezen. Daartegenover is een Amerikaanse Tomahawkraket dropen op een ziekenhuis vol kinderen een daad van wederzijds begrip der volkeren.

Daarom dat je de N-VA en (God bewaar ons ,ook het VB) niet hoort over dit soort van gruwel, liever memmen ze over zigeuners die aan lawaaioverlast ten onder gaan. Waarbij het VB waarschijnlijk denkt dat de moordpartij in Gaza  een videospelletje is, tenslotte doet Dewinter op deze manier aan geopolitiek, neen, aan politiek tout court;Als het niet plezant is doet hij niet mee. En zeg nu zelf, wat kan er plezanter zijn dan zien hoe je lievelingsvolk ( neen dat zijn niet de Vlamingen ) uit Israel het door hen bezette land uitmoorden.

We weten –uit de programma van de N-VA- dat de partij zich niet verzet tegen verder inwijking van vreemdelingen in ons land. Neen dat moet zelfs opgedreven worden. Zou dat dienen om zo de lijsten van hun partij op te kunnen vullen met ingevoerde vrouwen, een procedé dat ook andere partijen reeds jaren hanteren.  Ikweetnietwaarom, maar ze vullen die lijsten nooit met allochtone mannen aan, alleen met vreemde vrouwen, zou dat schelen in de prijs? Misschien wil Francken het eens proberen met een zigeunerhoofdman tijdens de volgende gemeenteverkiezingen in zijn gemeente, als lijstrekker, die gasten zijn het gewoon om van alles te 'trekken'(steun en zo) en is hij daarom zo lief voor hen. In die zin verschillen zigeuners  niet van politieke verzamelaars van mandaten zoals Francken , De Wever en tutti quanti binnen die partij.Wij weten ook dat de partij niet gekant is tegen interne migratie binnen de superstaat Europa- ze hebben wel bedenkingen zeggen ze- tegen de superstaat dan –niet tegen immigratie , dat hebben ook de Groenen en de communisten en die willen een wereldregering, dus waar ligt het verschil tussen extreem blauw en extreem rood in deze.

Waarom mensen de (N-VA) zien als een partij die ‘anders’ is dan de andere partijen...

Dat Theo Francken en zijn partijgenoten meer van hetzelfde zijn dan wat we de vorige 40 jaar te zien hebben gekregen, zeker als het over immigratie en de daarbijhorende wetteloosheid gaat- is nu wel duidelijk.Maar is dat verwonderlijk, die N-VA gasten zijn ook al kampioenen als het om het cumuleren van vet betaalde jobs gaat.Ze zijn parlementslid, burgemeester, schepen. Niks van wat het corrupte België in zich draagt is een (N-VA) man of vrouw vreemd .Het partijpersoneel lijkt zo geboetseerd naar dat van de PS. Waarom zouden we België splitsen ( niet dat de N-VA dat in zin heeft, versta mij niet verkeerd) wanneer ons politiek model in Vlaanderen en Wallonië- met Vlaams nationalisten als grootste politieke strekking, krek hetzelfde blijft dan in het oude België?

 Ikweethetniet..

-------------------------------------------------------------------

Theo Francken (N-VA): ‘Zigeuners met muziek wegjagen, is er zwaar over’

Burgemeester van Lubbeek en kamerlid Theo Francken (N-VA) is niet te spreken over het plan van zijn collega-burgemeester van Landen Gino Debroux (SP.A) om een groep woonwagenbewoners te verjagen met luide muziek. 'Dit is er zwaar over. Het doet me denken aan praktijken in Roemenië, waar zigeuners worden weggepest'.

Een groep woonwagenbewoners staat sinds zondag op een privéterrein in Landen. Volgens burgemeester Debroux is er in samenspraak met de eigenaar en de politie toestemming gegeven om tot dinsdagavond te bijven. Omdat de groep pas vrijdag zou willen vertrekken, wil de burgemeester hen woensdagochtend verjagen met luide muziek.

 

Burgemeester van Lubbeek Francken vindt dergelijke praktijken niet kunnen. 'Wij hadden vorige zomer ook veel zigeunergroepen. Dat zorgde voor commotie bij de bevolking. Maar je moet met die mensen in dialoog gaan en afspraken maken. Uiteindelijk hebben we beslist met de gemeenteraad om een pleisterplaats aan te duiden.' Daar kunnen zigeunergroepen tijdelijk terecht, ze betalen er een dagvergoeding en kunnen er water en stroom krijgen en hun afval achterlaten in een afvalcontainer.

Bron: De Standaard

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter