Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Friday, 18 July 2014 12:13

Oorlogshitser Guy Verhofstadt krijgt zijn zin, 298 doden waaronder 6 landgenoten

Written by 

 

 

De 295 doden- waaronder 5 Belgen (door onbekenden uit de lucht geschoten in Oekraïne) zijn het onrechtstreekse resultaat van de veroveringsdrang naar het Oosten door de Europese Unie.Terwijl Verhofstadt op Maidan (Oekraïne) de staatsgreep tegen de pro Russische president van dat land ging aanmoedigen , riep hij de putschisten ook op om zich te verzetten tegen Rusland en om elke poging de historische bondgenoot (reeds lang voor de Sovjetunie ) met alle middelen te bevechten . Op deze manier ondersteunde en legitimeerde een Belgisch liberaal de gewapende omverwerping van een wettelijk regime in een vreemd land. Sterker nog ,op deze manier ondersteunde de Europese Unie ( Verhofstadt is een eminent vertegenwoordiger van de Unie) elke gewapende actie van groepen binnen onafhankelijke staten die in het voordeel van de uitbreiding van de Europese Unie zijn.

 

Verhofstadt: "Ik ben heel emotioneel om hier te zin, bij de burgers die vandaag de moedigste van de wereld zijn: de Oekrainers. Ik heb vandaag veel van uw mensen gesproken die zeiden: 'Bedankt aan de Europese Unie. Maar wij verdienen uw dankbaarheid niet, wij moeten ú dankbaar zijn, want u verdedigt de Europese waarden, de Europese principes en de democratie."

"De Europese Unie heft maar één verplichting. Dat is: achter uw zaak blijven staan. Wat we zullen doen, is dat elke week een nieuwe delegatie van de Europese unie, de Europese partijen en het Europese parlement naar deze plek zal komen tot u uw gevecht gewonnen heeft."

 

Het was voor elkeen duidelijk dat bij een pro-Europese machtswissel in Oekraïne het land zich zou splitsen, dat er een burgeroorlog tussen pro Russische en pro Europese krachten zou plaatsvinden, dit gezien de ligging van het land en haar geopolitiek belang. Verhofstadt wist dit zeer goed maar het kon de Euro-imperialist geen lor schelen. Vandaag heeft deze oorlogshitser zijn bloedprijs , 5 landgenoten en 290 anderen mensen betalen voor de grootsheidwaan van imperialistische vrijemarktschurken zoals hij er een is.We hebben dan  nog de honderden Oekraïners, zij die tot nog toe gevallen zijn in het conflict niet meegerekend.

De Gavrilo Princip's ( man die de eerste wereldoorlog uitlokte door een aanslag te plegen ) van vandaag zijn ook anarchisten , met dit verschil dat het deze keer om anarchisten gaat die de liberale vrije markt overal in de wereld willen opdringen, met geweld en door middel van oorlog als het moet, types als Verhofstadt.Ze willen de wereldbrand van honderd jaar geleden niet herdenken, neen integendeel, ze dromen ervan hem terug  in het echt te doen herleven. ( want wat zal er gebeuren wanneer we Rusland nog meer tegen de muur zetten, een echte oorlog valt dan niet uit te sluiten) Die moet daarom niet door Rusland zelf worden uitgevochten, er zijn veel ISIS scenario's mogelijk.

Als dat nu eens geen liberaal masterplan is, om zo de crisis van het kapitalisme op te lossen.

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter