Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Saturday, 23 August 2014 11:07

De multicultuur werkt : een giller

Written by 

 

 

 

De politieke elite binnen de E.U nemen de Verenigde Staten als voorbeeld van hoe een multiculturele maatschappij kan werken, een prachtig systeem vinden ze dat ,iets wat zij hier graag overnemen, en opdringen aan de bevolking. Er is maar één probleem, in werkelijkheid werkt het systeem niet,(ook niet met een zwarte als president) het is een joke , kapitalistisch middel bij uitstek om mensen tegen elkaar te laten concurreren, en daarmee enorme winsten binnen te rijven ( zelf als dat via criminele weg gaat ,zoals door drugs ,prostitutie mensen en wapenhandel te faciliteren) . Modern systeem is dat,  zo intens humaan, dat zelfs de communisten en andere linkse kwibussen het ondersteunen, en het brengt vooral een pak poen op, daarom is het ook moreel O.K, omdat het voldoet aan de verwachtingen van een liberaal vrijemarktdenken met groei-potentieel.

____________________________

Gepensioneerde agent: ‘Het hele systeem is corrupt in Amerika’

Politieagenten die met pensioen zijn, hebben zich aangesloten bij de betogers van het Amerikaanse stadje Ferguson om de 'waarheid' te eisen over de omstandigheden waarin een zwarte 18-jarige door een blanke politieman werd doodgeschoten. 'Er zijn duizenden Fergusons in Amerika', meent Ray Lewis, een blanke politiegent die sinds acht jaar met pensioen is. 'Het hele systeem is corrupt (...). De zwarten weten dat heel goed, want ze zijn er hun hele leven het slachtoffer van.''Die mensen werden hun hele leven uitgebuit en onderdrukt en dan heeft een van hun politieagenten misschien een van hen vermoord', aldus deze blanke man, die 24 jaar bij de politie van Philadelphia diende..

_______________________

‘Britse opvangcentra misbruiken migranten als goedkope werkkrachten’

Private uitbaters van opvangcentra in Groot-Brittannië misbruiken de asielzoekers die ze vasthouden als goedkope werkkrachten. Dat schrijft The Guardian op basis van onderzoek door de ngo Corporate Watch. Volgens de organisatie zouden private uitbaters als G4S en Serco zo jaarlijks miljoenen uitsparen.

 

Volgens cijfers van het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken werkten migranten opgesloten in private opvangcentra in de maand mei alleen een kleine 45.000 manuren. Daar tegenover stond slechts 45.500 pond aan salarissen. Tegen het minimumloon zou het de bedrijven 280.000 pond gekost hebben. Op een heel jaar zouden de bedrijven meer dan 2,8 miljoen pond hebben uitgespaard.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter