Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Monday, 01 September 2014 20:23

Antiterrorisme op zijn Belgisch, we gaan terroristen hun uitkering afnemen, Wauw!

Written by 

 

Wanneer men als "echte" Belg zijn mening durft te zegen ,dan pakt men uw burgerrechten af, wanneer moslims of andere vreemdelingen op trektocht gaan in de vreemde ,en daarbij een paar Kefir de keel oversnijden, zich laten gaan aan verkrachting, een gijzeling op touw zetten , losgeld afpersen, een kogel door iemands kop schieten...Dan, beste mensen ,dan  komt onze justitie in actie, dat kunnen ze niet laten gebeuren zeggen ze, daar zullen ze eens vlug een eind aan maken, ze gaan de dop , de ziekenkas-uitkering en -top of the bill- de OCMW steun van die killers intrekken, ja zelf terugvorderen. Dat een werkloze -of andere steuntrekker- 'automatisch' zijn steun kwijtspeelt als hij langer dan 4 weken onbeschikbaar is ( en in het buitenland zitten lijkt toch wel behoorlijk onbeschikbaar zijn) dat schijnt ons procureurtje uit Brussel niet te weten. Mochten onze sociale diensten werken tenminste, en zeker als het om vreemdelingen gaat, is dit een delicaat zaakje.In het Verenigd Koninkrijk konden Pakistanen tientallen jaren ongestraft kinderen misbruiken, iedereen zweeg, multicultuur is zoals we allemaal weten een zwijgcultuur. Least said soon is mended zeggen de Engelsen ,wat zoveel wil zeggen als- hoe minder je over iets praat hoe vlugger het weggaat, mooi toch die multicultuur.

Je zou dus de antiterreurmaatregelen van ons Brussels parket eerder verwachten van de sociale inspectie, om zwartwerk tegen te gaan, maar dat je er ook terroristen mee klein kan krijgen? Ik zie het al voor me, Abu Pierlala , en Mohammad Snotneus zijn van plan om te gaan moorden in Syrië of Irak, dan komt  daar de sociale dienst en zegt, beste Abu we gaan je dop of OCMW steun intrekken als je durft te gaan. Abu en Mohammad beven van schrik en hebben angstaanvallen, ze willen wel hun leven wagen voor Allah, maar of ze ook hun dop  van hem mogen riskeren.Dat moeten ze eerst aan de Imam om de hoek gaan vragen, in de moskee na de thee met suikerstokjes. Laat de heilige Koran toe om je uitkering te verliezen? Het is een religieuze dilemma, Abu en Mohammad zitten met een moreel probleem, die kefir zijn toch lepe gasten. Antiterrorisme op zijn Belgisch.Zo wreed die liberale democratie, dan is de Islam zoveel liefdevoller 'Besmellahe rahmane rahim, broeders en zusters, de wereld van de kefir is discriminerend en racistisch.Nu gaan die kaffers ook nog op onze inkomsten inkorten.Het ultieme bewijs van onverdraagzaamheid is dat.

Komaan mensen, met wie wordt hier gelachen, pak die gasten hun burgerrechten , hun burgerschap af , sjot ze terug naar waar ze vandaan gekomen zijn.

Men vergelijkt -De Wever deed het herhaaldelijk- Syriëstrijders met Oostfrontstrijders, buiten het feit dat dit totaal niet te vergelijken valt vanwege de omstandigheden toen en nu-willen we daar toch even in meegaan ,voor de lol zeg maar. Er werden, na de oorlog, tientallen Oostfrontstrijders terechtgesteld, dood met de kogel. Hun families werden totaal geruïneerd. Ja België is een rechtstaat zegt men, en naar ik weet heeft deze staat nooit zijn excuses aan de nabestaanden voor deze executies en voor de epuratie aangeboden. Wat mij doet vermoeden dat men nog altijd denkt dat deze maatregelen terecht waren. Wel als dat zo was, waarom dan niet hetzelfde doen met Syriëstrijders? Omdat de doodstraf afgeschaft is zal u misschien denken. Wel dat die politiekers van hun lui gat afkomen, en de doodstraf terug invoeren, doen ze eens iets nuttigs.

Waarom zo mild zijn voor Syrië strijders wanneer men vroeger zo streng was voor Oostfronters, we zijn toch allemaal Belgen , gelijk voor de wet. En zeker nu er Vlaams nationalisten den Belgiek meebesturen moet dat toch kunnen. Gelijke behandeling voor alle Belgen ook voor Vlamingen. Amnestie moeten ze niet meer ,die Oostfronters , maar men kan tenminste de schijn van partijdigheid wegnemen mocht men vreemdelingen die in het buitenland vechten voor een vreemde natie ( het Kalifaat) op dezelfde manier behandelt werden zoals men destijds deze Oostfronters behandelt heeft.

We kunnen zo Breendonk weer openen, de executiepalen staan er nog.

_________________________

Financiering Brusselse Syriëstrijders aangepakt

In het rechtsgebied Brussel starten politie en gerecht een project om systematisch uitkeringen van Syriëstrijders af te nemen en zelfs terug te vorderen. Ook VZW’s die banden hebben met de strijders en zich niet aan financiële regels houden, komen in het vizier. Dat zei de Brusselse procureur-generaal zonet op zijn ‘mercuriale’, een toespraak die het gerechtelijk jaar opent.

Het project krijgt de naam ‘BELFI’. Speurders van de Brusselse federale gerechtelijke politie die gespecialiseerd zijn in financiering van terrorisme zullen zich richten op de werkloosheidsuitkeringen, OCMW-leeflonen en ziekte-uitkeringen die Syriëstrijders ontvangen. ‘Op een actieve en systematische manier zullen de speurders de inbreuken vastleggen en overmaken aan de arbeidsauditeur. Die kan op zijn beurt de bevoegde instanties op de hoogte brengen, wat het mogelijk moet maken om de uitkeringen niet alleen stop te zetten maar ook terug te vorderen’, zei de Brusselse procureur-generaal Johan Delmulle.Bron: De Standaard

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter