Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Thursday, 04 September 2014 10:26

Voor wie nog twijfelt waar de echte macht over Belgie ligt : bij de eurosovjet

Written by 

 

 

Wij hebben het altijd al gezegd en geschreven: de binnenlandse politieke elite is de hang-pop van de Euro kliek: de echte politieke macht over onze bevolking en over ons land is niet meer in handen van 'Vlaamse' of 'Belgische' elites ,maar is in handen van Europese en transnationale elites. De verkiezingen ( buiten de Europese dan ,zijn nep ,omdat ze niet dienen om bestuurders voor ons land aan te duiden, maar enkel de uitvoerders van de transnationale euro-politiek moeten legitimeren.

De N-VA is geen Vlaams-nationalistische partij maar een Europese regionalistische partij. Met deze politieke elite wordt Vlaanderen niet onafhankelijk (integendeel) en België wordt als onafhankelijke staat opgeheven ( wat Vlaams nationalisten leuk zullen vinden, maar in feite een pyrrusoverwinning is) De N-VA is daarin een voortrekker en verkoop deze strategie als een pro-Vlaamse tegen België gerichte strategie , maar is in feite een anti-Belgische anti-Vlaamse politieke optie. Een inwisseling van België als overkoepelende staat door een Europese superstaat. Een inwisseling van volksstaat naar een veelvolkerenstaat. Dit is de totale degeneratie van het Vlaams nationalisme naar staatsimperialisme. De andere partijen waren daar reeds duidelijker over,( ook de rode partijen) nu weet iedereen het van de Vlaams nationale. Zij gaan volledig mee in het dictaat door Europa dat ons politiek personeel bepaald. De onafhankelijkheid van ons land zal dus niet verdedigd worden door de oude partijen, er zullen er nieuwe moeten opstaan om dat waar te maken, tenzij we het knechtschap van de Europese grote mogendheden aanvaarden natuurlijk. Maar voor zij die dat willen, waarom hebben we dan 100 jaar terug al die jongens laten afslachten. Of misschien willen we 'blind' de geschiedenis nog eens overdoen, de verovering van de russische invloedzones en het opzetten van militaire zones door de NATO in Oost-Europese landen is dan een goed begin. Maar als u denkt dat de Bart De Wevers van deze wereld hun kinderen daarvoor zullen slachtofferen ,dan heb u het mis, daarvoor zullen ze die van jullie gebuiken. Zo is het altijd geweest, grootheidswaan wordt door het volk betaald.Beati pauperes spiritu ( zalig zijn de armen van geest) die anders geloven.

De rol van de nationale politieke elites in ons land is deze van transformatoren die de natiestaat naar superstaat zo geruisloos als mogelijk moeten te laten verlopen. Maar soms wordt het spel heel duidelijk. En de benoeming van Marianne Thyssen als eurocommissaris- in ruil voor het premierschap van België voor Kris Peeters- is een dergelijk moment, nu en dan wordt de sluier opgelicht . Je moet het alleen maar 'willen' zien!

_______________________________________

 

Thyssen eurocommissaris, premier wordt een liberaal

De federale regeringsonderhandelaars schuiven Marianne Thyssen (CD&V) naar voor als de nieuwe Belgische eurocommissaris. MR, CD&V, N-VA en Open VLD zijn ook overeengekomen dat de toekomstige eerste minister 'uit de liberale familie' komt. De knoop werd doorgehakt na een hele nachtPeeters bevestigde ook meteen dat de premier uit de liberale familie zal komen. Als MR de premier levert, ligt Didier Reynders uiteraard in pole-position, maar het is dus niet uitgesloten dat die post naar Open VLD zou gaan. In dat geval wordt onder meer de naam van Maggie De Block door sommigen gefluisterd. Ook Charles Michel maakt nog een kans.

‘Ik word inderdaad niet de premier, maar ben heel opgetogen dat Marianne Thyssen eurocommissaris kan worden’, bevestigde een vermoeide formateur Peeters donderdagochtend. ‘Het is beslissing die ik zelf heb genomen. De top van mijn partij heeft me die kans gegeven, zonder me in de ene of andere richting te duwen.’ Hij blijft samen met Charles Michel formateur tot het ontwerp van regeerakkoord is opgesteld.‘Dat Kris Peeters het premierschap heeft gelost, maakt van hem een groot politicus’, zo reageerde CD&V-voorzitter Beke. ‘Het was geen kwestie van opofferen, CD&V gaat voor de inhoud van het akkoord. Voor Kris Peeters is er nog steeds een rol weggelegd.'Bron: De Standaard

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter