Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday16 February 2019

Saturday, 13 September 2014 11:42

Belgische klassenjustitie: kleine man is machteloos, financiele en andere gangsters zijn straffeloos

Written by 
 
 
 

Terwijl drugdealers hun middenvingers naar het publiek opsteken en hun vet betaalde advocaten goedkeurend staan te glunderen voor zoveel lef , komt de kleine man -die niet over kapitalen beschikt- in een nachtmerrie terecht wanneer hij of zij door onze klassenjustitie wordt aangepakt  .Voor het speculeren met geld van bankklanten werden nooit schuldigen voor de rechtbanken gebracht in ons land .Miljardenfraude kan men afkopen. Topgangsters brengen een batterij advocaten in stelling die tot 100.000 euro aan erelonen opstrijken ,die  in ruil voor dergelijk fortuin ervoor zorgen dat de rechtbanken terechtstaan in plaats van de gangsters. De elite (zij die veel geld hebben) zorgen er wel voor dat zij niet lijden onder de rechtspraak die ze zelf aan de bevolking opleggen. En om dat in stand te houden-en te versterken-wil de N-VA ,en de andere partijen van de “zwalpende” coalitie terug de politisering van justitie opdrijven ,dit door er terug meer vazn hun mannetjes neer te poten.

Wat we hebben in dit land is een moreel corrupt systeem, dat mensen vervolgt en veroordeelt die gebruikmaken van hun rechten als burger, of het nu om spreekrecht of andere –nochtans door de grondwet-gegarandeerde rechten gaat. Wanneer dat niet meer kan, dan heeft de kleine man het recht alles te doen om deze rechten te handhaven .En dat het moreel corrupt regime je dan zal willen ‘pakken’ mag niemand tegenhouden het toch te doen. Anders zijn we niet meer als slaven, slaven van de politiek economische machtskaste .En om ons daar tegen te beschermen hebben we een nieuw soort partijen nodig, die van het volk, voor het volk, door het volk.Weg van de wetstraat, op naar de volksstaat.

 

 
 
 
Jonathan in de cel, zot van angst ,dit terwijl het echte crapuul vrij rondloopt
 
 

Jan Jacob, de vader van Jonathan Jacob die de vier jaar geleden in een Mortselse politiecel is overleden, is door de onderzoeksrechter in verdenking gesteld voor misbruik van het inzagerecht in het strafdossier.

Jan Jacob zou onder meer camerabeelden van de laatste uren van het leven van zijn zoon in de bewuste cel bezorgd hebben aan de makers van het VRT-programma Panorama.

Het onderzoek naar het lekken van de camerabeelden werd opgestart na een klacht vanwege de BBT-agenten (Bijzonder Bijstandsteam) die er destijds waren bijgeroepen om de 26-jarige Jonathan Jacob in de cel te overmeesteren zodat hij een kalmerende spuit kon krijgen. Hij was onder invloed van amfetamines opgepakt, vervolgens door een psychiatrisch centrum geweigerd vanwege agressief gedrag en kwam uiteindelijk in een Mortselse politiecel terecht.

Bron: De Standaard

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter