Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Saturday23 February 2019

Tuesday, 23 September 2014 11:35

Verenigde Staten vallen soeverein land aan: na de inval van (IS) nu terreurbombardementen VS in Syrië

Written by 

De voorbode van een Amerikaans- westerse invasie in Syrië ? met als drogreden de strijd tegen IS die werden/worden gefinancierd door Saudi-Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten. De strijd tegen IS zal er op deze manier voor zorgen een breekijzer te zijn om alsnog een Westerse interventie in Syrië op gang te trekken. Mogelijks zijn de gruweldaden van IS in Irak wel een provocatie van deze coalitie, van Amerika en sommige Arabische landen, om zo een inval in Syrië zonder protest, maar integendeel met toestemming van een groot deel van het publiek in Amerika en wellicht ook in andere ( europese) landen ,mogelijk te maken. De Arabische bondgenoten van Amerika die nu meedoen met de  bombardementen op Syrië willen president Assad en het niet religieuze Baath regime weg. Voor de Arabische (  soenitische) bondgenoten van Amerika is dit een verderzetten van de jihad tegen ongelovigen ( alawieten zijn sjiieten en in de ogen van soennieten keters en ongelovigen). De jihad wordt dus verdergezet met de bombardementen op Syrië, maar ditmaal met andere (meer krachtige middelen).En ja, ook onthoofdingen staan op het menu, wanneer splinterbommen hoofden afhakken zoals de zwaarden van de moordenaars van IS dat doen.Waarom laat het westen zich in met een godsdienstoorlog. Niet voor de olie zeggen ze, maar blijkbaar voor de eer van Allah, die de ongelovige keters (sjiieten) wil vernietigen. Curieus toch, dat zijn juist dezelfde doelstellingen die de terroristen van IS nastreven. Een complot, neen pure imperialistische machtspolitiek die over lijken gaat. Voor mijn part mogen die IS jihadisten, die vanuit ons land proberen een soevereine staat (Syrië) kapot te krijgen gerust sneuvelen voor de Amerikaanse belangen, dan zijn wij er vanaf. Maar of de Profeet blij zal zijn om hen te ontvangen,dat is nog maar de vraag, want waar heeft Allah, in de aan Profeet Mohammed overgedragen Koran ,de tweedeling van zijn volk toegelaten? De grap is dat onze westerse jihadisten zullen creperen voor de belangen van het grootkapitaal, voor dat van de Arabische en corrupte elites, en voor dat van het westen.Dat de wijn, (Koran, soera 'De Herrijzenis' vers 3 ) die hen door Allah in de hemel zal worden aangeboden, hen mag verstikken. Want Allah is vergevingsvol en barmhartig .Sante

 

 

De Verenigde Staten hebben voor het eerst, samen met verschillende partners, luchtaanvallen uitgevoerd tegen stellingen van Islamitische Staat (IS) in Syrië. Dat heeft het Pentagon zelf gemeld. Volgens woordvoerder John Kirby werden bij de bombardementen onder andere straaljagers en bommenwerpers ingezet. De verliezen bij IS zouden groot zijn, maar de terreurbeweging liet al weten "te zullen terugslaan".

Dat heeft het Pentagon vannacht bekend gemaakt. Volgens persbureau Reuters zijn er ook Arabische landen betrokken bij de militaire operatie. Het zou gaan om Jordanië, Saudi-Arabië, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten. Maar omdat de aanvallen nog aan de gang waren wilde het Amerikaanse ministerie van Defensie weinig details bekend maken.

Bron: De Morgen

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter