Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Wednesday16 January 2019

Monday, 29 September 2014 16:58

Sven Mary : verdediger van een links liberale nepmoraal en Fouad Belkacem dawa-terrorist

Written by 
 
 

In het blad’ De Zondag ‘ maar ook in Knack van deze week, laat een van de topadvocaten in dit land , Sven Mary, zijn licht schijnen  over hoe hij het zit met zijn moraal inzake het verdedigen van crimineel crapuul. Vooral dan dat van het soort dat over zoveel geld beschikt dat het de exuberante rekeningen van de topadvocatuur kan betalen. Want topadvocaten stellen hun moreel niveau altijd af op de hoogte van de bankrekening van hun cliënt , spijts het feit dat ze daarover in zelfontkenning leven. Erst das fressen (in hun geval eerst een Porsche en dikke  villa) dann die moral

Niet dat ze het louter voor het geld doen, hun cliënten verdedigen bedoel ik ,daar staan ze boven ,als je Sven Mary mag geloven tenminste , maar wie geloofd er nu een advocaat? Dat is ook waarom niemand nog politiekers geloofd , omdat  advocaten massaal bijklussen als volksvertegenwoordiger of minister-president.

Met een air van morele superioriteit , dat als kwijl uit hun mond druipt bij elk woord dat ze zeggen, beweren types als Mary, dat ze  hun job doen omdat ze van mening zijn dat elke verdachte  recht heeft op juridische bijstand.Maar Sven Mary was zo vriendelijk, om in de betreffende interviews , direct zelf die leugen  door te prikken.

“Ik weiger elk misdrijf dat gekoppeld is aan extreemrechtse gedachten of negationisme te verdedigen, ik heb ook wel problemen met een serieverkrachter, maar hem verdedigen maakt deel uit van mijn job, iedereen heeft recht op een advocaat” zo zei deze mijnheer.

Er zijn mensen voor minder gecolloqueerd ,dan voor dergelijke knettergekke uitspraak, maar wie zei ook alweer- dat genie en waanzin- dicht bij elkaar liggen.

Nu weet iedereen dat een advocaat bochten moet kunnen maken , en dat ,als volleerde acrobaten van het woord,dat ook elke dag doen, maar die Sven Mary is daarbij waarschijnlijk een keer teveel met zijn kop tegen de muur terechtgekomen, want zeg nu zelf, een advocaat die zichzelf zo flagrant tegenspreekt en dat niet in de smiezen heeft, topadvocaat zijnde.

Meester Mary ( die advocaten leven nog in voorbije eeuwen en noemen elkaar/ worden graag aangesproken als ‘meester’ ) was vroeger advocaat van modelburger Fouad Belkacem ,sharia4Belgium, de dawa-terrorist (wat straatprediken betekend, je moet er maar op komen). De prediker, die naast tweedehandsauto’s, ook de sharia probeerde te slijten in onze steden.. Het type dat schooljongentjes tot de jihad opriep ,maar zelf lekker- bij mama moslima thuis- van de halal bleef smikkelen, dat terwijl zijn ‘broeders’ anderen naar een betere wereld hielpen verhuizen ,dit door middel van een pistool of geweerschot in de nek, afgewisseld met een occasionele en ‘onverdoofde’  slachting door keelafsnijding. Een lot dat de komende ‘ramadan’ ook dat van vele duizenden schapen zal zijn. Jong geleerd is goed gedaan. Het is nog niet de tijd om hier 'kafir' hetzelfde lot te laten ondergaan, maar als Allah wil, de barmhartige,de alom gevreesde, dan kan het niet lang meer duren voor het hier zo ver is. Bij Groen krijgen ze mogelijks toch al een  zuster als voorzitter , die brengt die onnozele geitewollen sokken wel aan het verstand dat onverdoofd slachten, de wil van Allah is, dat is toch een bewijs dat islamisering goed op weg is,gelukkig dat die Joden ook graag ritueel slachten, daarmee houden we het Vlaams Belang van onze nek, je kan moeilijk tegen onverdoofd slachten zijn voor de enen en niet voor de anderen,toch.

 Enfin, meester Mary heeft vandaag geen tijd om Belkacem te verdedigen ,zo zegt hij toch, niet omdat dat niet genoeg schuift beweert hij , maar omdat het betaalbaar moet blijven voor de cliënt in kwestie. Die Sven is werkelijk een topper in zijn vak, zoveel nonsens verkopen in de media en geen enkele journalist die de flagrante tegenspraken opmerkt. Hij doet het niet voor de poen, maar hij vraagt zoveel dat zijn cliënt het niet kan betalen. ( waarschijnlijk dat Mary er op had gerekend dat een salafistische moskee voor de kosten van broeder Belkacem zou opdraaien, dit omdat de honoraria voor het verdedigen van de drugbende van de Aquino’s door onze Sven , ook door die hun familie wordt betaald, maar in het geval van Belkacem moet dat een beetje zijn tegengevallen.Ook mogen de broeders in de islam geen vuil geld (zwart geld) betalen, een afknapper voor een topjurist. Ach broeders in de misdaad, de ene is de ander niet op pecuniair gebied.

Nu is het geweten ,dat veel moslims , zeker van het soort zoals die van scharia4Belgium,  nogal eens de holocaust durven te ontkennen, sommigen van hen zouden hem zelfs graag overdoen. Toch verdedigd Sven Mary in het interview , en vroeger dus ook voor de rechtbank, een knul als Belkacem.Daar waar hij ,met zijn moreel opgestoken vingertje , eerder beweerde dat hij geen ‘extreemrechtse of holocaustontkenners ‘ zou verdedigen. Nooit never! Reed my lips.

Dat sommigen islamisme, Islamo -fascisme noemen ,dat moet hem ook zijn ontgaan. (Je kan niet alles weten, daarom dat ze hem zoveel op de VRT vragen, hoe dommer iemand  daar is, hoe liever ze het hebben. Die mogen het gegarandeerd komen uitleggen op TV). Want hoe kan hij anders verklaren, Islamieten van het soort van Belkacem te verdedigen? Hij zou toch nooit iemand met extreemrechtse achtergrond verdedigen, never ,ever.Het punt van het verhaal is simpel, Sven Mary en consoorten moeten hun graaizucht en hun totaal gebrek aan morele burgerzin proberen te verbergen door voor de massa ( dat zich nooit  een topadvocaat kan veroorloven) oude  en versleten mantra's op te zeggen.

“We verdedigen iedereen, met uitzondering van mensen met extreemrechtse ideeën “ luidt dat liedje. Daarmee geeft deze nepdemocraat aan dat men zich aan de regels van het liberale en multiculturele eenheidsdenken moet houden ( zo van, je mag denken en zeggen wat je wil, als het maar hetzelfde is als wat wij denken en zeggen). Anders wordt je uitgelsoten, hoe noemen ze dat weer, de exclusieve maatschappij ,maar dan toegepast op het eigen volk.

Deze topadvocaten weten, dat, als ze zich aan deze discriminerende ( het is nochtans wettelijk verboden om mensen, op basis van overtuiging te weigeren als cliënt) opstelling houden , ze met veel van hun vuiligheid in de media wegkomen. Voor wat hoort wat. Democraten onder elkaar zijnde.Dat er binnen de elite vandaag mensen rondlopen ,die open en bloot ,het eigen volk mogen discrimineren , dat toont aan in welk soort democratie we leven. Een mix van plutocratie, politieke oplichterij ,en volksverdwazing.  En dan hebben we het nog niet gehad over wat “extreemrechts” dan wel betekend .

Dat is het codewoord van de elite om anti-immigratie activisten mee aan te duiden.

En ja, ze zullen dit codewoord steeds meer  gaan gebruiken, nu hun multiculturele soep aan het overkoken is. Hopelijk verslikt een hypocriet als Sven Mary zich in die soep, moge Wodan, mijn wens vervullen. Ik wens niemand een ongeluk toe, alleen doe ik dat bij de ene wat  minder dan bij de andere. Dat is advocatees voor : krijg het pleuris, meester Mary.

 

 

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter